γιουνκερΤον σεβασμό των δεσμεύσεων που έχει αναλάβει η Ελλάδα, ζήτησε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Τι αναφέρει για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα πρέπει να γίνουν σεβαστές από οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση» δήλωσε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε σήμερα με τον Πρόεδρο της Φινλανδίας.

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν ανησυχεί για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, ο κ. Γιούνκερ απάντησε ότι δεν θέλει να εμπλακεί στην εκλογική αναμέτρηση, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα, πρέπει να σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει.

“Για προφανείς λόγους, δεν επιθυμούμε να εμπλακούμε στην παρούσα πολιτική συζήτηση στην Ελλάδα. Εναπόκειται στους Έλληνες να αποφασίσουν ποιος θα τους κυβερνήσει. Το μόνο που μπορούμε και πρέπει να πούμε είναι ότι οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η Ελλάδα πρέπει να γίνουν σεβαστές από οποιαδήποτε νέα κυβέρνηση”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γιούνκερ.

news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.