ΚΟΨΑΧ 1
Ολοκληρώνοντας τις προεκλογικές του επισκέψεις στα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης τη Σαρακίνα, το Παλαιοχώρι, την Ποντινή και τους Πυλωρούς, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε το Οροπέδιο, το Σύδενδρο και την Ροδιά.

Ο κ. Κοψαχείλης είχε ην ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των περιοχών αυτών και μέσα στον πολύ περιορισμένο χρόνο του να τους εκθέσει και να τους θυμίσει την κατάσταση, στην οποία παρέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας το 2012 η Νέα Δημοκρατία και παράλληλα να τους παρουσιάσει όλα όσα έγιναν μέχρι σήμερα, με τις θυσίες του ελληνικού λαού.
ΚΟΨΑΧ 3

ΚΟΨΑΧ 2
ΚΟΨΑΧ 1
Ο βουλευτής επεσήμανε την κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουάριου τονίζοντας πως διακυβεύεται η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και το μέλλον της νέας γενιάς, των παιδιών μας των ίδιων. Είναι εγκληματικό να γυρίσουμε πίσω και να ξανακάνουμε όλα αυτά που μας έφεραν ένα βήμα πριν την καταστροφή. Η προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, της κυβέρνησης, όλων μας είναι να σηκωθεί η Ελλάδα όρθια, να είναι ισότιμη με τους εταίρους στην Ε.Ε , να παράγει πλεονάσματα και όχι να δημιουργεί χρέη.

Τέλος ο κ. Κοψαχείλης έθεσε το ερώτημα: Ψηφίζουμε θυμωμένοι, διακινδυνεύοντας το μέλλον της χώρας και πιστεύοντας σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα; ή ψηφίζουμε γνωρίζοντας ότι οι μεγάλες θυσίες έγιναν για να ζήσουν οι νέοι, τα παιδιά μας σε μία καλύτερη, δίκαια, παραγωγική και δημιουργική Ελλάδα;

Περισσότερα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.