Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Συλλυπητήριο μήνυμα του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών για τον θάνατο του Νεόφυτου Ιωαννίδη

21 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΘΑΝΑΤΟΣ
Ο Ιατρικός κόσμος των Γρεβενών δέχτηκε χθες ένα ακόμη σκληρό χτύπημα της μοίρας:
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών

, μετά από ολιγόμηνη μάχη με την επάρατο, ο Νεόφυτος Ιωαννίδης Γενικός Χειρουργός και τ. Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής του ΓΝΝ Γρεβενών μέχρι πρότινος που συνταξιοδοτήθηκε , μετά από μακρά και ευδόκιμο υπηρεσία τριών δεκαετιών περίπου.
Ο εκλιπών υπήρξε εξέχον μέλος της Ιατρικής κοινότητος, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου από το 1993 έως το 1996, άριστος χειρουργός και προπάντων άνθρωπος της προσφοράς, της αρετής και του μέτρου.

Διακόνησε με περισσή ευαισθησία, ζήλο και αυταπάρνηση τον πάσχοντα χωρίς εξαιρέσεις , χωρίς υστεροβουλία.

Ορμώμενος από τη μαρτυρική Κύπρο αγάπησε τον τόπο μας, δέθηκε μαζί του κι έγινε ένας από μας.
Έκανε μια θαυμάσια οικογένεια, έζησε με σεμνότητα και ταπεινοφροσύνη και μας έδωσε δύο ακόμα εξαίρετους συναδέλφους από τα τρία του παιδιά.

Κέρδισε πολλές φορές τη μάχη με τον θάνατο, έδωσε ζωή, ανακούφισε από τον πόνο μα έχασε την τελευταία για τον εαυτό του.

Άλλωστε πως θα μπορούσε να αποφύγει το πεπρωμένο και την κοινή τύχη των θνητών;
Άδικο και σκληρό για τον Νεόφυτο που δεν πρόλαβε να απολαύσει τις χαρές μιας ζωής ελεύθερης από υποχρεώσεις μετά από ατέλειωτες μάχες, πίεση και ξενύχτια στο προσκεφάλι χιλιάδων πασχόντων….
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ εκφράζοντας και την ομόθυμη βούληση των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Γρεβενών μόλις πληροφορήθηκαν το θλιβερό άγγελμα της απώλειας του εξαίρετου συναδέλφου μας , εκφράζουν τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένειά του, στη σύζυγό του Ρένα, στα παιδιά του Κωνσταντίνο, Θανάση και Έλλη και σε όλους τους οικείους του.
Θα τον θυμόμαστε για πάντα με αγάπη και συγκίνηση.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Για το Δ. Σ

Ο Πρόεδρος
Δημήτριος Ψευτογκάς

This entry was posted on Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 2015 at 13:14 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply