Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Επισκέψεις του κ. Κοψαχείλη σε τοπικά διαμερίσματα (εικόνες + video)

21 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΚΟΨΑΧ 1
Ολοκληρώνοντας τις προεκλογικές του επισκέψεις στα δημοτικά και τοπικά διαμερίσματα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης τη Σαρακίνα, το Παλαιοχώρι, την Ποντινή και τους Πυλωρούς, ενώ το απόγευμα επισκέφθηκε το Οροπέδιο, το Σύδενδρο και την Ροδιά.

Ο κ. Κοψαχείλης είχε ην ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους των περιοχών αυτών και μέσα στον πολύ περιορισμένο χρόνο του να τους εκθέσει και να τους θυμίσει την κατάσταση, στην οποία παρέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας το 2012 η Νέα Δημοκρατία και παράλληλα να τους παρουσιάσει όλα όσα έγιναν μέχρι σήμερα, με τις θυσίες του ελληνικού λαού.
ΚΟΨΑΧ 3

ΚΟΨΑΧ 2
ΚΟΨΑΧ 1
Ο βουλευτής επεσήμανε την κρισιμότητα των εκλογών της 25ης Ιανουάριου τονίζοντας πως διακυβεύεται η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας και το μέλλον της νέας γενιάς, των παιδιών μας των ίδιων. Είναι εγκληματικό να γυρίσουμε πίσω και να ξανακάνουμε όλα αυτά που μας έφεραν ένα βήμα πριν την καταστροφή. Η προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, της κυβέρνησης, όλων μας είναι να σηκωθεί η Ελλάδα όρθια, να είναι ισότιμη με τους εταίρους στην Ε.Ε , να παράγει πλεονάσματα και όχι να δημιουργεί χρέη.

Τέλος ο κ. Κοψαχείλης έθεσε το ερώτημα: Ψηφίζουμε θυμωμένοι, διακινδυνεύοντας το μέλλον της χώρας και πιστεύοντας σε υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα; ή ψηφίζουμε γνωρίζοντας ότι οι μεγάλες θυσίες έγιναν για να ζήσουν οι νέοι, τα παιδιά μας σε μία καλύτερη, δίκαια, παραγωγική και δημιουργική Ελλάδα;

Περισσότερα εδώ

This entry was posted on Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου, 2015 at 13:53 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply