kopsaxilis 2Συνεχίζοντας τις προεκλογικές του επισκέψεις ο βουλευτής Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφθηκε το πρωί της Κυριακής το Μέγαρο και την Καληράχη, ενώ τη Δευτέρα το πρωί επισκέφθηκε τους Αγίου Θεοδώρους και το Φελλί. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας είχε συναντήσεις με τους κατοίκους της Πηγαδίτσας, του Κηπουρειού και της Κρανιάς.

Ο κ. Κοψαχείλης υπενθυμίζοντας στους κατοίκους των περιοχών αυτών τις δεσμεύσεις του από την προηγούμενη προεκλογική περίοδο αναφέρει χαρακτηριστικά «δεσμεύθηκα να είμαι απλός και προσιτός σε όλους και αυτό ακριβώς έκανα και δεν κρύβω ότι είμαι περήφανος που δεν άλλαξα ως άνθρωπος, ως γρεβενιώτης που ζει στα Γρεβενά και πονάει τον τόπο του και αγωνιά για το μέλλον του. Και χαίρομαι που βλέπω την αποδοχή του κόσμου στο πρόσωπό μου. Με διαρκή προσπάθεια, προσωπικό αγώνα, με συνεργασίες και συνέργειες καταφέραμε να διατηρήσουμε σημαντικές διοικητικές δομές και υπηρεσίες και, σε αρκετές περιπτώσεις, να βελτιώσουμε τη λειτουργία τους».

kopsaxilis 4 kopsaxilis 3 kopsaxilis 2 kopsaxilis 1

Μεταξύ των θεμάτων που ανέπτυξε ο βουλευτής είναι και αυτό του αυτοκινητόδρομου Ε 65, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι ο αυτοκινητόδρομος Ε 65 αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία για τη σύνδεση των Γρεβενών με την Κεντρική Ελλάδα και για τον λόγο αυτό δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στην προώθησή του. Παρά την αβεβαιότητα που υπήρξε και τη συζήτηση γύρω από την οποία κάποια τμήματά του δεν θα ολοκληρώνονταν, έπειτα από αρκετή δουλειά και προσπάθειες μαζί με συναδέλφους άλλων νομών και διαβούλευση με τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υπουργό Υποδομών και Δικτύων κ. Μ. Χρυσοχοίδη κατορθώσαμε να εξασφαλίσουμε τις απαραίτητες εγγυήσεις τόσο για τη χρηματοδότηση του έργου, όσο και για την τεχνική του διάσταση. Μέσα από την υλοποίηση του Ε 65 τα Γρεβενά μας θα βγουν από την απομόνωση και θα ενισχυθούν σε σημαντικό βαθμό το εμπόριο, ο τουρισμός και η ανάπτυξη αλλά και η κινητικότητα των Γρεβενιωτών.

Περισσότερα εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.