ΖΗΤΑΕΙ 16 ΛΙΡΕΣ ΓΙΑΤΙ… ΧΡΕΩΘΗΚΕ
αγοριΑπλώς τσιγκούνα ή απάνθρωπη; Ο,τι και αν ισχύει, η μητέρα ενός παιδιού στη Βρετανία έκανε το ανήκουστο: Πάει στα δικαστήρια και ζητά αποζημίωση από έναν 5χρονο συμμαθητή του γιού της επειδή δεν… πήγε στο πάρτι γενεθλίων του.

Ολα ξεκίνησαν όταν η Τζούλι Λόρενς έστειλε προσκλήσεις για το πάρτι του γιου της λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Ανάμεσά τους και στον 5χρονο Αλεξ Νας, συμμαθητή του κανακάρη της. Ο μικρός Νας δεν μπόρεσε να πάει στο πάρτι, επειδή οι γονείς του είχαν κανονίσει επίσκεψη στους παππούδες.

Μετά απ’ αυτό ποιος είδε την Λόρενς και δεν τη φοβήθηκε. Σύμφωνα με το BBC ζητά από τον πατέρα του 5χρονου να αποζημιωθεί με 15,95 βρετανικές λίρες, επειδή δεν την ενημέρωσαν ότι δεν θα πάνε στο πάρτι και επειδή είχε χρεωθεί για τις ετοιμασίες.

Ο πατέρας του Άλεξ δήλωσε ότι ενημερώθηκε ότι θα οδηγηθεί στο δικαστήριο επειδή αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό με έναν επίσης άκομψο τρόπο: Η μητέρα που ισχυρίζεται ότι ζημιώθηκε, έβαλε έναν φάκελο στην σχολική τσάντα του 5χρονου με τον… λογαριασμό.

«Ήταν ένα κανονικό τιμολόγιο με επίσημα στοιχεία, ακόμα και τον τραπεζικό λογαριασμό της […] Μπορώ να καταλάβω ότι αναστατώθηκε επειδή έχασε χρήματα. Τα χρήματα όμως δεν είναι το θέμα, είναι ο τρόπος που προσπάθησε να τα λάβει από μένα. Δεν μου φέρθηκε σαν ανθρώπινο ον, μου φέρθηκε σαν ένα παιδί που πρέπει να κάνω ό,τι ζητάει» δήλωσε ο πατέρας του Άλεξ.

Η μητέρα του άλλου αγοριού, Λόρενς, υποστηρίζει πως «όλες οι λεπτομέρειες ήταν στην πρόσκληση που έστειλα. Είχαν όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνταν για να επικοινωνήσουν μαζί μου».

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.