ΚΟΠΣΑΧΕΙΛΗΣ 2Το Δοξαρά, το Μικρό και Μεγάλο Σειρήνι και τις Αμυγδαλιές επισκέφθηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο βουλευτής της Π.Ε. Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος Τιμολέων Κοψαχείλης.

Ο κ. Κοψαχείλης τονίζοντας για ακόμη μια φορά την κρισιμότητα των εκλογών έκανε μια αναδρομή για την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει η χώρα το 2012 και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που έκανε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας , οι δομικές αλλαγές που έγιναν στη διοίκηση του κράτους και που έπρεπε να έχουν γίνει χρόνια πριν. Ο βουλευτής άσκησε κριτική στην αντιπολίτευση αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «δεν συναίνεσε ποτέ και σε τίποτα, αντιθέτως πυροδοτούσε συνεχώς το κλίμα με ακρότητες και με συμπεριφορές που, ποτέ άλλοτε, δεν έχουν ακουστεί στην βουλή των ελλήνων».

Ο κ. Κοψαχείλης στο Μεγάλο Σειρήνι συνομίλησε με συμπολίτες και συζήτησε μαζί τους θέματα που απασχολούν τους κατοίκους. Θέματα που έχουν σχέση με την αγροτική παραγωγή, τις επιδοτήσεις των αγροτικών προϊόντων, οι οποίες πρέπει να δίνονται έγκαιρα για να έχουν την δυνατότητα οι παραγωγοί να προμηθευτούν σε καλύτερες τιμές πρώτες ύλες αλλά και να πωλούν την αγροτική τους παραγωγή στους κτηνοτρόφους σε καλύτερες τιμές.

Στις Αμυγδαλιές συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την όσο το δυνατόν καλύτερη προώθηση των προϊόντων, κυρίως του κερασιού, αλλά και για τον συντονισμό δράσεων και των υπολοίπων προϊόντων ώστε να προωθηθούν σε αγορές που θα διασφαλίζουν μεγαλύτερη κερδοφορία. Για την προστασία των δενδροκαλλιεργειών από την αρκούδα, θέμα που απασχολεί έντονα την περιοχή, συζητήθηκε να υποβληθεί πρόταση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπου θα δώσει τη δυνατότητα να τοποθετηθούν ηλεκτροφόρα σύρματα με ειδική επιδότηση.

Δείτε εικόνες:
ΚΟΠΣΑΧΕΙΛΗΣ 4 ΚΟΠΣΑΧΕΙΛΗΣ 3 ΚΟΠΣΑΧΕΙΛΗΣ 1
Περισσότερα δείτε εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.