ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣΤο 2012 η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς πήραν την εντολή να αποτρέψουν τη χρεοκοπία της χώρας, να διατηρήσουν την Ελλάδα στην ευρωζώνη και στο άρμα της Ευρώπης, να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία μας έναντι των εταίρων μας, να

οδηγήσουν την Ελλάδα μπροστά με δομικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και να “σηκώσουν” όρθια την οικονομία μας ώστε να απαλλαγεί, οριστικά, από εξαρτήσεις και δανεικά. Αυτά όλα έγιναν, αλλά για να γίνουν χρειάστηκαν θυσίες. Όλοι οι έλληνες συνέβαλαν στη δημοσιονομική εξυγίανση ώστε ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση να αποκαταστήσουν τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια μας στην Ευρώπη και στον κόσμο. Λίγο πριν το τέρμα της δύσκολης διαδρομής και έχοντας βάλει την πατρίδα στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη, ένα βήμα πριν την τελική διαπραγμάτευση και το τέλος των μνημονίων, με ευθύνη των κομμάτων της αντιπολίτευσης, οδηγούμαστε σε εκλογές.

Στις 25 Ιανουαρίου καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Ήρθε η ώρα να επιλέξουμε μεταξύ του δρόμου της υπευθυνότητας, της σοβαρότητας και της σταθερής ευρωπαϊκής πορείας ή ενός μονοπατιού της ανευθυνότητας, των ακατάσχετων υποσχέσεων και της απομόνωσης από το παγκόσμιο γίγνεσθαι.

Ο ελληνικός λαός είναι αυτός που καλείται να μην επιτρέψει οι θυσίες του να πάνε χαμένες. Στις 25 Ιανουαρίου ο λαός μας θα πει όχι στον λαϊκισμό και στην αβεβαιότητα και δεν θα αφήσει να μπει η πατρίδα σε νέες καταστροφικές περιπέτειες υπερψηφίζοντας τη Νέα δημοκρατία.

Η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που με σοβαρότητα, χωρίς ίχνος λαϊκισμού, δίχως τον φόβο του πολιτικού κόστους και λέγοντας πάντα την αλήθεια υπερασπίζετε τα εθνικά συμφέροντα από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεώς της. Από την αποκατάσταση και θωράκιση της δημοκρατίας το ’74, την είσοδο μας στην Ε.Ο.Κ., το βέτο στο Βουκουρέστι, μέχρι και το 2012 που πήρε στις πλάτες τις, τη διάσωση της χώρας από την χρεοκοπία και έδωσε τιτάνιο αγώνα για να αποκαταστήσει την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια της χώρας μας.

Οι ιστορικές επιλογές της Νέας Δημοκρατίας δικαιώθηκαν, έτσι και ο αγώνας για μία Νέα Ελλάδα απαλλαγμένη από εξαρτήσεις, για μία Ελλάδα ισότιμη με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για μία Νέα Ελλάδα της ανάπτυξης που, με τις δικές της δυνάμεις, να δημιουργεί πλεονάσματα και θέσεις εργασίας θα συνεχιστεί. Θα συνεχιστεί και οι θυσίες δεν θα πάνε χαμένες με τη ψήφο της πλειοψηφίας των Ελλήνων, με τη ψήφο των Γρεβενιωτών.

Υποψ. Βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας

Τιμολέων Κοψαχείλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.