Η βαθμολογία
μπαλα - ποδοσφαιροΑκόμη μία ήττα, αυτή τη φορά από τον Βατανιακό, υπέστη η ομάδα των Γρεβενών, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής Κατηγορίας.

Ο Πυρσός ηττήθηκε με σκορ 4-1 (13′ Ποτουρίδης, 43′-80′ Χαλκιαδάκης, 49′ Δαδάκος / 33′ Λάλλος Π.), σε έναν εκτός έδρας αγώνα, όπου η μετακίνηση των παικτών της ομάδας, έγινε κατόπιν ιδιωτικής χρηματοδότησης.

Ο αγώνας:

Οι Κατερινιώτες μπήκαν αποφασισμένοι για θετικό αποτέλεσμα, πίεσαν από την αρχή για να πάρουν τους βαθμούς της νίκης τους οποίους τελικά και πήραν με το εμφατικό 4-1 που σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού, κρίνεται δίκαιο.

Το σκορ άνοιξε σχετικά νωρίς στο Βατάν, με τον αρχηγό του Βατανιακού Ποτουρίδη να κάνει με κεφαλιά το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 30΄ με τον Λάλο να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά από κάθετη πάσα του Τραυλού. Λίγο πρίν πάνε στα αποδυτήρια για ημίχρονο οι δυο ομάδες και συγκεκριμένα στο 43΄οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με τον «νεοφερμένο» Χαλκιαδάκη που εκμεταλλεύτηκε όμορφη μπαλιά του Δαδάκου.

Έτσι «έκλεισε» το πρώτο μέρος με τον Βατανιακό να μπαίνει και πάλι δυνατά στην επανάληψη και να ζητάει το τρίτο γκολ που θα «καθαρίσει» ουσιαστικά το παιχνίδι. Αυτό δεν άργησε να έρθει με τον Δαδάκο να σουτάρει έξω από την μεγάλη περιοχή του Αλεξίου και με συρτό βολέ να κάνει το 3-1 δίνοντας σαφές προβάδισμα στην ομάδα του.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Χαλκιαδάκης που με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο 80΄διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για την ομάδα της Κατερίνης.

Στο 62΄είδαν την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή οι Σκούρτι και Τραυλός, αφήνοντας τις ομάδες τους με 10 παίκτες.

Συνθέσεις

Βατανιακός: Τζήμας, Χαρτοματζίδης, Πιριτσάους, Καραγιάννης, Παναγιωτίδης, Καρτσαμπάς, Ποτουρίδης, Σκούρτι, Χαλκιαδάκης (80΄Κυπαρίσσης), Δαδάκος (67΄Κατσιούλας), Μυλιόρδος (36΄ Μποστάτζι).

Πυρσός Γρεβενών: Αλεξίου, Μπόζιαρης, Μπόλος, Δημητριάδης, Κυριακίδης, Δούμας, Χαραλαμπίδης (46΄ Τσαρτσιώτης), Τραυλός, Αποστολίδης, Λάλος, Σπηλιώτης.

*pieriasport.blogspot.gr

Δείτε όλα τα αποτελέσματα, όπως τα μετέδωσε το imathiasportsnews.gr:

Βατανιακός – Πυρσός Γρεβενών  4-1 (13′ Ποτουρίδης, 43′-80′ Χαλκιαδάκης, 49′ Δαδάκος / 33′ Λάλλος Π.)

Τρίκαλα – Ρήγας Φεραίος  1-0 (69′ Πέντσας)

ΑΕ Καραϊσκάκης – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας  1-0 (61′ Τζερεμές)

Μακροχώρι – Εθνικός Φιλιππιάδας  1-2 (79′ Κωτσόπουλος / 44′ Πάνος, 51′ Κολιός Γ.)

Θεσπρωτός – Οπούντιος Μαρτίνου  1-2 (26′ Ντόκος / 22′ Τσέλος, 39′ Βλάχος)

Οικονόμος Τσαριτσάνης – Αναγέννηση Άρτας  1-0 (13′ Χάμος)

Πύρασος – Δωτιέας Αγιάς  0-1 (18′ Σφάκας αυτ.)

Η βαθμολογία:
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.