ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ - ΜΠΟΥΤΑΡΗΣΤη στήριξή του στο πρόσωπο του Βαγγέλη Βενιζέλου και στο ΠΑΣΟΚ δήλωσε για ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Παρά το γεγονός ότι τις προηούμενες ημέρες ο κ. Μπουτάρης είχε μιλήσει με θετικά λόγια και για το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, σε συνεδρίαση που είχε σήμερα η δημοτική του ομάδα, ξεκαθάρισε ότι θα στηρίξει στις επερχόμενες εκλογές τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. «Έχω δηλώσει ότι είμαι πιο Πασόκος από τους Πασόκους κι αυτό το έχω πει με την έννοια ότι είμαι βαθύτατα σοσιαλδημοκράτης.

Επειδή ειπώθηκαν διάφορα για τη σχέση μου με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, έχω πει ότι είναι ήρωας, διότι με τη δική του παρουσία και τη δική του πολιτική υπήρξε μια μεγάλη προσπάθεια που οδήγησε την οικονομία να είναι ένα στάδιο πριν την οριστική ανάκαμψη. Στηρίζω τον Βαγγέλη Βενιζέλο με κεφαλαία” σημείωσε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε: “Εύχομαι βεβαίως να πάει καλά και το Ποτάμι που είναι μία νέα πολιτική κίνηση στη χώρα”.

Μετά από αυτή την τοποθέτηση του δημάρχου, ακολούθησε συζήτηση για το ποια θα πρέπει να είναι η στάση των υποψηφίων βουλευτών που ανήκουν στην παράταξη της Πρωτοβουλίας. Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο οποίος είπε: «Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους. Το βασικό μας σύνθημα είναι κάτω τα χέρια από την Πρωτοβουλία υπό την έννοια ότι η Πρωτοβουλία δεν ανήκει σε κανέναν. Η Πρωτοβουλία δημιουργήθηκε ακόμη και με συγκρούσεις με τα κόμματα στα οποία ανήκαν οι δημιουργοί της».

thestival

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.