Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Φουντώνουν οι διεργασίες για τα ψηφοδέλτια Επικρατείας

5 Ιανουαρίου, 2015 by Χρήστος Μίμης

ΚΑΛΠΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣΠυρετώδεις είναι οι διεργασίες στα επιτελεία των κομμάτων είκοσι ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Αιχμή του δόρατος αποτελούν τα ψηφοδέλτια Επικρατείας και τα πρόσωπα που θα επιλεγούν να τοποθετηθούν σε εκλόγιμες θέσεις.

Σύμφωνα με το Έθνος, οι υποψήφιοι, επειδή δεν υπόκεινται στις απαγορεύσεις του σχετικού νόμου, θα έχουν απεριόριστο αριθμό εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης κι έτσι θα είναι εκείνοι που θα πρέπει να απαντούν σχεδόν σε καθημερινή βάση στις επικρίσεις των αντιπάλων τους, αλλά και να αναλύουν τις προγραμματικές θέσεις του κόμματος που εκπροσωπούν.

Έτσι, στις εκλόγιμες θέσεις αναμένεται να τοποθετηθούν στενοί συνεργάτες των αρχηγών των κομμάτων, αφού γνωρίζουν τη στρατηγική που έχει χαραχθεί. Επιπλέον, σε όλα τα κόμματα γίνεται προσπάθεια να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια Επικρατείας πρόσωπα-μαγνήτες για ευρύτερα στρώματα της κοινωνίας, προκειμένου οι υποψηφιότητες αυτές να σηματοδοτήσουν τα ανοίγματα προς άλλους ιδεολογικούς-πολιτικούς χώρους.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, επικρατέστεροι για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ φέρονται να είναι οι: Δημήτρης Σταμάτης, Χρύσανθος Λαζαρίδης, Σταύρος Παπασταύρου και Ανδρέας Παπαμιμίκος.

Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ επικρατέστεροι υποψήφιοι φέρονται να είναι οι: Πάνος Σκουρλέτης, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, Έλενα Ακρίτα και Νίκος Χουντής.

Για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ επικρατέστεροι υποψήφιοι φέρονται να είναι οι: Παναγιώτης Ρήγας, Γιώργος Φλωρίδης, Παντελής Καψής και Κυριάκος Πιερρακάκης.

Τέλος, όσον αφορά στο Ποτάμι, επικρατέστεροι υποψήφιοι φέρονται να είναι οι: Αλέξανδρος Μαλλιάς, Γιώργος Παυλάκης, Βασίλης Μαρκής και Παναγιώτης Καρκατσούλης.

This entry was posted on Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου, 2015 at 15:52 and is filed under ΕΚΛΟΓΕΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply