ΦΩΤΙΑ - ΠΛΟΙΟΤο δεύτερο μαύρο κουτί του Νοrman Atlantic – δίδυμο του πρώτου- εντόπισαν χθες το βράδυ οι πυροσβέστες στις έρευνες που πραγματοποιούν στο λιμάνι του Μπρίντιζι όπου έχει δέσει το μοιραίο φέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, το μαύρο αυτό κουτί σχετίζεται με τον κυβερνήτη του πλοίου.

Αναφορικά με τα αίτια του ξεσπάσματος της πυρκαγιάς, οι εμπειρογνώμονες ερευνούσαν τις υποψίες για υπερφόρτωση στα ηλεκτρικά από φορτηγά ψυγεία που ήταν συνδεδεμένη με την κεντρική καμπίνα των ηλεκτρικών που προκάλεσε βραχυκύκλωμα.

Αναφορικά με τις εστίες φωτιάς στο πυρακτωμένο πλοίο, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής του Μπρίντιζι δήλωσε χθες ότι κατά την εκτίμησή του ίσως χρειαστούν εβδομάδες για να κατασβεστούν πλήρως καθώς η καύση στο εσωτερικό του πλοίου είναι πολύ αργή.

Στο μεταξύ και όπως μεταδίδει ο Σωτήρης Δανέζης από το Μπρίντιζι, ξεκινούν σήμερα στο Μπάρι οι νεκροψίες για τα εννέα θύματα που μεταφέρθηκαν εκεί για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.