Μακάβριο θρίλερ

PLOIO- ΠΛΟΙΟΕνα μακάβριο παιχνίδι παίζει η μοίρα στην οικογένεια Δουλή, καθώς ο Γεώργιος Δουλής, οποίος είχε θεωρηθεί ως ο πρώτος έλληνας νεκρός στην τραγωδία του Norman Atlantic, θεωρείται από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς αγνοούμενος και όχι θανών.

Όπως ανέφερε το υπουργείο Ναυτιλίας στην ενημέρωσή του, με επίσημο έγγραφό του που απέστειλε εκ νέου το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ρώμης (RCC ROMΑ) προς το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, γνωστοποιείται ότι λόγω λανθασμένης πιστοποίησης εκ μέρους των αρμόδιων Ιταλικών Αρχών, ο Δουλής Γεώργιος δεν είναι θανών, αλλά συγκαταλέγεται στη λίστα επιβατών, για τους οποίους δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση επί του παρόντος.

Η 56χρονη Θεοδώρα Δούλη, σύζυγος του άτυχου 67χρονου είχε δηλώσει προ ημερών: «Είδα τον άνδρα μου να πεθαίνει». Η κ. Δούλη είπε ότι είχε δει άλλον έναν νεκρό δίπλα στον άνδρα της.

Ωστόσο, την περασμένη Δευτέρα ο Λάμπρος Δούλης, γιος του άτυχου έλληνα επιβάτη του Norman Atlantic, κλήθηκε στο νεκροτομείο, αλλά δεν αναγνώρισε τη σορό που του έδειξαν.
Σοκαρισμένος o Λ.Δούλης δήλωσε ότι κλήθηκε στο νεκροτομείο του Περίνο, όπου όμως δεν αναγνώρισε τη σορό.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.