Τη 12η θέση καταλαμβάνει η Ελλάδα στην κατάταξη με τους διεθνείς προορισμούς του 2015. Στη λίστα βρίσκονται ακόμη η Αυστρία, η Κούβα, η Ιαπωνία, η Λετονία, η Ισπανία

ta3idiaΣτη λίστα με τους διεθνείς προορισμούς που θα επισκεφθούν οι ταξιδιώτες το 2015 είναι και η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Πελοπόννησος που βρίσκεται στη 12η θέση σύμφωνα με την ABTA (Association of British Travel Agents), την Ένωση Βρετανών Τουριστικών Πρακτόρων, αποτελούμενη από χιλιάδες τουριστικά γραφεία και tour operators στη Μεγάλη Βρετανία.

Το νούμερο ένα στην κατάταξη είναι η Αυστρία ενώ ακολουθούν η Κούβα, η Δομινικανή Δημοκρατία, η Ιαπωνία, η Λετονία, η Ισπανία, η Νορβηγία, οι ΗΠΑ , η Σιγκαπούρη και η η Ολλανδία.

Η Ελλάδα βρίσκεται ωστόσο και στην 15άδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού με τους παγκόσμιους προορισμούς του 2014 με 21,5 εκατομμύρια αφίξεις ενώ ως στόχος για το Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων είναι η 10άδα.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.