ΚΟΨΑΧΕΙΛΗΣ - ΒΟΥΛΗ STAR-FM.GRΟ ελληνικός λαός είναι αυτός που καλείται να μην επιτρέψει οι θυσίες του να πάνε χαμένες. Στις 25 Ιανουαρίου ο λαός μας θα πει όχι στον λαϊκισμό και στην αβεβαιότητα και δεν θα αφήσει να μπει η πατρίδα σε νέες καταστροφικές περιπέτειες

Το πνεύμα του Συντάγματος, για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, προτάσσει τη συνεννόηση και τη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων. Όμως μία μειοψηφία 132 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ, της ΔΗΜΑΡ, της Χρυσής Αυγής και κάποιοι ανεξάρτητοι “σέρνουν” τη χώρα σε εκλογές. Και το κάνουν σε μία από τις κρισιμότερες στιγμές της ιστορίας μας, την ώρα που η σταθερότητα αποτελεί προαπαιτούμενο για να βγούμε οριστικά από την κρίση, τη στιγμή της τελευταίας και καθοριστικής διαπραγμάτευσης με τους εταίρους μας και χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν την πλειοψηφία των πολιτών, που επιθυμούσε την εκλογή Προέδρου Δημοκρατίας από την παρούσα βουλή ώστε να μην οδηγηθεί η χώρα σε πρόωρες εκλογές. Επιπλέον οι βουλευτές των κομμάτων της αντιπολίτευσης ακύρωσαν τις προοπτικές για τη συνταγματική αναθεώρηση που έχει ανάγκη η δημοκρατία μας.

Το 2012 η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς πήραν την εντολή να αποτρέψουν τη χρεοκοπία της χώρας, να διατηρήσουν την Ελλάδα στο άρμα της Ευρώπης και του ευρώ, να αποκαταστήσουν την αξιοπιστία μας έναντι των εταίρων μας, να οδηγήσουν την Ελλάδα μπροστά με δομικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις και να “σηκώσουν” όρθια την οικονομία μας ώστε να απαλλαγεί, οριστικά, από εξαρτήσεις και δανεικά. Αυτά όλα έγιναν, αλλά για να γίνουν, χρειάστηκαν θυσίες. Όλοι οι έλληνες συνέβαλαν σε αυτήν την κατεύθυνση και τώρα που φτάσαμε στο τέρμα της διαδρομής, με πρωτογενές πλεόνασμα, έχοντας αποκαταστήσει τη σοβαρότητα και την αξιοπιστία μας, έχοντας βάλει την πατρίδα στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη, ένα βήμα πριν την τελική διαπραγμάτευση και το τέλος των μνημονίων, η χώρα “σέρνεται” σε πρόωρες εκλογές με ευθύνη, αποκλειστικά, των κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Η Νέα Δημοκρατία με σοβαρότητα, χωρίς ίχνος λαϊκισμού, δίχως τον φόβο του πολιτικού κόστους και λέγοντας πάντα την αλήθεια υπερασπίζετε τα εθνικά συμφέροντα από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεώς της. Από την αποκατάσταση και θωράκιση της δημοκρατίας το ’74, την είσοδο μας στην Ε.Ο.Κ., το βέτο στο Βουκουρέστι, μέχρι και το 2012 που πήρε στις πλάτες τις, τη διάσωση της χώρας από την χρεοκοπία και έδωσε τιτάνιο αγώνα για να αποκαταστήσει την αξιοπιστία και την αξιοπρέπεια της χώρας μας.

Οι ιστορικές επιλογές της Νέας Δημοκρατίας δικαιώθηκαν, έτσι και ο αγώνας της για μία Νέα Ελλάδα απαλλαγμένη από εξαρτήσεις, για μία Ελλάδα ισότιμη με τους εταίρους της στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για μία Νέα Ελλάδα της ανάπτυξης που, με τις δικές της δυνάμεις, να δημιουργεί πλεονάσματα και θέσεις εργασίας, ο αγώνας αυτός θα συνεχιστεί και οι θυσίες δεν θα πάνε χαμένες με τη ψήφο της πλειοψηφίας των Ελλήνων, με τη ψήφο των Γρεβενιωτών.

Βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας
Τιμολέων Κοψαχείλης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.