ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ - ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣταμάτησαν, εξαιτίας του σκοταδιού που έχει πέσει ήδη στην περιοχή, οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που χάθηκε ταξιδεύοντας από την Ινδονησία στη Σιγκαπούρη, αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί ίχνος του.

Το Airbus της AirAsia, με 162 επιβαίνοντες- ανάμεσά τους 17 παιδιά- χάθηκε από τα ραντάρ περίπου 45′ μετά από την απογείωσή του. Λίγο νωρίτερα, ο πιλότος είχε ζητήσει να αλλάξει πορεία και να ανέβει ψηλότερα, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών.

Παρά τις εκτεταμένες έρευνες, με σκάφη αεροπλάνα και ελικόπτερα, δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες για εντοπισμό συντριμμιών από το Airbus. Η επιχείρηση επικεντρώνεται στην περιοχή της Ιάβας.

Την ίδια ώρα, πολλοί από τους συγγενείς των επιβαινόντων έχουν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο της Ινδονησίας, ελπίζοντας ότι θα μάθουν κάτι για την τύχη των αγαπημένων τους, αλλά καμία πληροφορία δεν υπάρχει έως τώρα.


iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.