Νίκησε 2-0 την Κέρκυρα…

παοΣτόχος επετεύχθη για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος παίζοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο επιβλήθηκε άνετα με 2-0 της Κέρκυρας στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυαλαία της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, αλλά και η δράση για το 2014.

Με γκολ των Καρέλη και Χουχούμη, οι «πράσινοι» έμειναν έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, πέντε βαθμούς μακριά από τον πρώτο ΠΑΟΚ και τέσσερις από τον δεύτερο Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε νωθρά στο παιχνίδι κι αυτό έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να γίνουν απειλητικοί. Στο 7΄ ο Χαβίτο από τα πλάγια έβγαλε υποδειγματικά τη μπάλα στο σημείο του πέναλτι κι ο Καϊκούτ, εντελώς μόνος, σούταρε ψηλά άουτ χάνοντας κλασική ευκαιρία.

Με την πάροδο του χρόνου, οι «πράσινοι» βελτιώθηκαν και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 36΄, στην εξαιρετική ατομική ενέργεια του Ντίνα που “έβγαλε” ο Σέτκους στην αριστερή του γωνία. Το σκορ άνοιξε με ένα τυχερό γκολ στο 45΄ ο Καρέλης που βρήκε τη μπάλα και τής άλλαξε πορεία, μετά από το δυνατό σουτ του Πράνιτς.

Με το ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου (46΄) ο Στιλ απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Χαβίτο έξω από την περιοχή, ενώ στο 48΄ ο Σέτκους πραγματοποίησε διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Χουχούμη, Πράνιτς και αργότερα (61΄) σε δυνατό σουτ του Πέτριτς.

Οι παίκτες του Αναστασίου είχαν υπό τον έλεγχό τους το ματς, αλλά δεν «πατούσαν» περιοχή και όσο έμενε το 1-0 τα πάντα ήταν ανοιχτά. Αυτός που διέλυσε τις αμφιβολίες ήταν ο κορυφαίος σήμερα, Διαμαντής Χουχούμης, με διαγώνια βολίδα έξω από την περιοχή. Ενα υπέροχο γκολ που διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 85΄.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Στιλ, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Δώνης, Καρέλης (65΄ Λαγός), Ντίνας, Μπούρμπος, Πράνιτς, Πέτριτς.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου):
Σέτκους, Βενέτης, Ζορμπάς (46΄ Κόντος), Ναγιάρ (76΄ Μπόρχα), Καϊκούτ, Γκόμες, Καρντόσο (53΄ Κρητικός), Μαρκόφσκι, Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο.

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.