Νέα τζιχαντιστική επίθεση στη Γαλλία. Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς στη πόλη Ντιζόν. Ο οδηγός φώναζε στα αραβικά «Ο θεός είναι μεγάλος».

tzixantistesΤα γαλλικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι αυτοκίνητο με τρεις άνδρες έπεσε σε πεζούς, στην πόλη Ντιζόν, φωνάζοντας στα αραβικά «Ο Θεός είναι μεγάλος» και «Στο όνομα των παιδιών της Παλαιστίνης».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την επίθεση που έγινε στην πλατεία Place Wilson, έχουν τραυματιστεί 11 άτομα, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά. Εχει συλληφθεί ένας δράστης ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είναι γεννημένος το 1974, παρουσιάζει προφίλ ψυχικής διαταραχής και ήταν υπό παρακολούθηση από ψυχιατρικό ίδρυμα. Τα άλλα δύο άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο εξακολουθούν να διαφεύγουν της σύλληψης.

Η επίθεση αυτή έρχεται μία μέρα μετά την εισβολή οπλισμένου άνδρα σε αστυνομικό τμήμα του Ζουέ-λε-Τουρ, ο οποίος φώναζε “Ο Θεός είναι μεγάλος”.

thetoc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.