Αυτοκτόνησε ο δράστης
αμερικη - ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Τον πανικό σκόρπισε ένας ένοπλος στη Νέα Υόρκη, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε δύο αστυνομικούς, ενώ στη συνέχεια αυτοκτόνησε σε σταθμό του μετρό. Νωρίτερα, είχε τραυματίσει σοβαρά τη σύντροφό του.

Ο δράστης, ο Ισμαΐλ Μπρίνσλεϊ, πλησίασε τους δύο αστυνομικούς, τη στιγμή που βρίσκονταν μέσα στο περιπολικό, στην περιοχή Μπέντφορντ-Στίβενσαν του Μπρούκλιν και οι ένστολοι υπέκυψαν στα τραύματά τους λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο. Ο 28χρονος πλησίασε το περιπολικό από την πλευρά του συνοδηγού και άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών με ένα ημιαυτόματο όπλο. Αμέσως μετά, διέφυγε προς ένα κοντινό σταθμό του μετρό όπου έστρεψε το όπλο προς το κεφάλι του και αυτοκτόνησε.

Πριν επιτεθεί στους αστυνομικούς, ο Μπρίσλεϊ είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά την σύντροφό του στην πόλη Βαλτιμόρη της πολιτεία Μέριλαντ, προτού ταξιδέψει στο Μπρούκλιν όπου είχε διασυνδέσεις, δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν υπάρχει μέχρι στιγμής καμία εμφανή ένδειξη ότι οι δολοφονίες των αστυνομικών συνδέονται με τρομοκρατικό χτύπημα.

Επικαλούμενο αστυνομική πηγή, το δίκτυο NBC ανέφερε ότι ο δράστης πιθανόν αναζητούσε εκδίκηση κατά της αστυνομίας, αφού είχε αναρτήσει ένα απειλητικό μήνυμα σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.