ΦΕΛΠΣΟ κάτοχος 18 χρυσών Ολυμπιακών μεταλλίων στην κολύμβηση Μάικλ Φελπς τιμωρήθηκε με ποινή φυλάκισης ενός έτους με αναστολή και 18μηνη τιμωρία αυστηρής επιτήρησης.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο συνελήφθη να οδηγεί υπό την επήρρεια αλκοόλ και ευτυχώς δεν αποτέλεσε κίνδυνο για τη ζωή άλλων. Συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Ντέμπι και έχοντας την υποστήριξη του παίκτη του φούτμπολ Ρέι Λούς, ο 29χρονος που επέστρεψε φέτος στις πισίνες παραδέχθηκε την ενοχή του. Ο δικηγόρος του εξήγησε πως ο πελάτης του ακολούθησε πρόγραμμα 45 ημερών σε κλινική αποτοξίνωσης στην Αριζόνα και συνεχίζει στο Μέριλαντ, ενώ αποκάλυψε πως ο Φελπς θα μοιραστεί την ιστορία του στους «Ανώνυμους Αλκοολικούς».

Η Αμερικανική Ομοσπονδία Κολύμβησης τον τιμώρησε με αποκλεισμό έξι μηνών. Δεν τον υπολογίζει για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Καζάν το καλοκαίρι. «Το πρόγραμμα των 45 ημερών που έκανα με βοήθησε να μάθω πράγματα για τον εαυτό μου. Γνωρίζω πως έχω τα εργαλεία να προχωρήσω μπροστά, να το ξεπεράσω, θα συνεχίσω να ωριμάζω και θα βοηθήσω άλλους ανθρώπους να μην κάνουν το ίδιο λάθος. Ανυπομονώ σε ένα λαμπρό μέλλον», τόνισε ο Φελπς.

iefimerida

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.