ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

τσιπρας ΔΕΘΟ ΣΥΡΙΖΑ μετά την παρουσίαση από τον πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης των άμεσων μέτρων για την

αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την αναγκαία επανεκκίνηση της οικονομίας και ανάκτηση της εργασίας, επεξεργάζεται το συνολικό κυβερνητικό του πρόγραμμα ,με έμφαση στην παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας , τη θεσμική ανασυγκρότηση και τον δημοκρατικό μετασχηματισμό του κράτους.

Στο πλαίσιο αυτό, οργανώνονται σε όλες τις περιφέρειες της χώρας ανοιχτές συσκέψεις διαβούλευσης στις οποίες επιδιώκεται να συμμετέχουν πολιτικοί, κοινωνικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς, εκπρόσωποι από κινήματα πολιτών και ενδιαφερόμενοι πολίτες για να συζητηθεί η πρόταση κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα η περιφερειακή του εξειδίκευση. Η συμμετοχή όλων σε αυτή την προσπάθεια εκτός από τη συμβολή στη διαμόρφωση του προγράμματος θα εγγυηθεί και την εφαρμογή του.

Η αντίστοιχη διαδικασία για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου στην αίθουσα του Εκθεσιακού Κέντρου στα Κοίλα Κοζάνης με ώρα έναρξης στις 15:00 και δύο παράλληλες θεματικές ενότητες διαβούλευσης με τους αντίστοιχους παραγωγικούς φορείς, επιστημονικές ενώσεις και συνδικάτα.

• Ενέργεια (διατήρηση δημόσιας περιουσίας ,εξορύξεις – αποκαταστάσεις ,περιβάλλον,τηλεθέρμανση,ηλεκτρικό ρεύμα).

• Παραγωγική ανασυγκρότηση (συνεταιριστική –κοινωνκή οικονομία,αγροτοδιατροφικο σύμπλεγμα,γουνοποιία,υποδομές).

Στις 18:30 την κεντρική εισήγηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος Αλέξης Τσίπρας.

Σας καλούμε να συμμετέχετε και να συμβάλλετε στον αντίστοιχο προβληματισμό.

Π.Σ.Ε ΣΥΡΙΖΑ Δυτικής Μακεδονίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.