Από Πέμπτη 18 μέχρι 24 Δεκεμβρίου με δύο προβολές καθημερινά, και σε 3D!!!  (THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES) – Δείτε το trailer

TAINIA 2Σκηνοθεσία: ΠΙΤΕΡ ΤΖΑΚΣΟΝ
Σενάριο: ΦΡΑΝ ΓΟΥΟΛΣ, ΦΙΛΙΠΑ ΜΠΟΓΙΕΝΣ, ΠΙΤΕΡ ΤΖΑΚΣΟΝ, ΓΚΙΓΙΕΡΜΟ ΝΤΕΛ ΤΟΡΟ
Ηθοποιοί: ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΛΙ, ΟΡΛΑΝΤΟ ΜΠΛΟΥΜ, ΙΑΝ ΧΟΛΜ, ΧΙΟΥΓΚΟ ΓΟΥΙΒΙΝΓΚ, ΜΑΡΤΙΝ ΦΡΙΜΑΝ, ΕΒΑΝΤΖΕΛΙΝ ΛΙΛΙ, ΜΠΕΝΕΝΤΙΚΤ ΚΑΜΠΕΡΜΠΑΤΣ, ΚΕΝ ΣΚΟΤ, ΡΙΤΣΑΡΝΤ ΑΡΜΙΤΑΤΖ, ΛΙ ΠΕΪΣ, ΛΟΥΚ ΕΒΑΝΣ, ΣΤΙΒΕΝ ΦΡΑΪ, ΚΕΪΤ ΜΠΛΑΝΣΕΤ, ΤΖΕΪΜΣ ΝΕΣΜΠΙΤ , ΙΑΝ ΜΑκΚΕΛΕΝ
Διάρκεια: 144 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου 2014
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Είδος ταινίας: ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ
Χώρα παραγωγής: ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ, ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 12

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ® Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει με την ταινία ΧΟΜΠΙΤ: Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΣΤΡΑΤΩΝ, η οποία αποτελεί το φινάλε της επικής τριλογίας, βασισμένης στο δημοφιλές αριστούργημα του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν, ΧΟΜΠΙΤ.

Με την ανάκτηση του Βασίλειου των Νάνων από τον δράκο Νοσφιστή, ο Μπίλμπο και οι δεκατρείς Νάνοι έχουν άθελά τους συμβάλλει στην εξάπλωση μιας φονικής δύναμης. Ο εξοργισμένος Νοσφιστής επιτίθεται στους ανυπεράσπιστους κατοίκους της Λιμνούπολης. Παράλληλα, κυριευμένος από το πάθος του για πλούτο, ο Θόριν Δρύασπις βάζει τον θησαυρό πάνω από την τιμή και τους φίλους του.

Παραμονεύουν όμως μεγαλύτεροι κίνδυνοι, τους οποίους γνωρίζει μόνο ο Γκάνταλφ…. Ο μεγάλος εχθρός τους, Σάουρον, έχει στείλει λεγεώνες από Ορκς για να επιτεθούν στο Βουνό της Μοναξιάς. Η φυλή των Νάνων, τα Ξωτικά και οι Άνθρωποι πρέπει να αποφασίσουν είτε να ενώσουν τις δυνάμεις τους, είτε να καταστραφούν. Ο Μπίλμπο θα πρέπει να πολεμήσει τόσο για τη ζωή του, όσο και για των συντρόφων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατών, καθώς το μέλλον της Μέσης Γης παραμένει αβέβαιο.

Η ταινία αποτελεί τον επικό επίλογο στις περιπέτειες των Μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν), Θόριν Δρύασπις (Ρίτσαρντ Άρμιτατζ) και των Νάνων. Ο Ίαν ΜακΚέλεν επιστρέφει ως Γκάνταλφ και δίνει τη δική του μάχη μαζί με τους Εβάντζελιν Λίλι, Λουκ Έβανς, Λι Πέις, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Τζέιμς Νέσμπιτ, Κεν Σκοτ, Στίβεν Φράι. Το πλούσιο καστ πλαισιώνουν ακόμα οι Κέιτ Μπλάνσετ, Ίαν Χολμ, Κρίστοφερ Λι, Χιούγκο Γουίβινγκ και Ορλάντο Μπλουμ.

Δείτε το trailer:

Ημέρες και ώρες προβολής:

TAINIA

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.