ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣΣτη Βουλή έφτασε λίγο μετά τις 12:00 ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, καθώς το μεσημέρι της Τετάρτης, συζητήθηκε το αίτημα άρσης της ασυλίας του για την υπόθεση Μπαλτάκου.

Η μεταγωγή του από τις φυλακές Κορυδαλλού έγινε υπό ισχυρά αστυνομικά μέτρα. Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση Μπαλτάκου αφορά την κρυφή βιντεοσκόπηση συνομιλίας που είχε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής με τον πρώην γραμματέα του υπουργικού συμβουλίου.

Λίγο πριν τη δίκη της ΧΑ και ενόψει εκλογών, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής από το βήμα της Βουλής, προχώρησε σε καταγγελίες για παρέμβαση του ίδιου του πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη.

Ο κ. Κασιδιάρης παρουσίασε σχετικά url από ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία, όπως υποστηρίζει ο βουλευτής, φέρεται να συνομιλεί ο πρωθυπουργός με τον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να φυλακιστούν οι τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής. (Ηλιόπουλος, Γερμενής και Μπούκουρας).

Το ηχητικό ντοκουμέντο

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής, καταγράφηκαν ηλεκτρονικές διευθύνσεις όπου υπάρχει ηχητικό ντοκουμέντο, όπου υποτίθεται ότι ακούγεται ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει εντολή, ώστε ο Ντογιάκος να κανονίσει την παράνομη προφυλάκιση των Ηλιόπουλου, Γερμενή και Μπούκουρα.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πρόσθεσε: “Ο διάλογος είναι συνωμοτικός και χρησιμοποιείται συνθηματική γλώσσα. Δε γίνεται αναφορά σε ονόματα. Προηγείται χρονικά της ανάκρισης τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής”.

Στο σχετικό βίντεο, ακούγεται η φράση: “Πες στον ψηλό τον Παναθηναϊκάκια οι επόμενοι τρεις που θα πάνε να τους γ…….ει”.

Ερωτηματικά προκαλούνται για τον τρόπο υποκλοπής της συνομιλίας (εάν είναι αληθινή) αλλά και γιατί ο βουλευτής της ΧΑ την έδωσε μόλις τώρα στη δημοσιότητα.

Οι δηλώσεις Κασιδιάρη στη Βουλή

Ο Ηλίας Κασιδιάρης μάλιστα, έφερε μαζί του στη Βουλή τα έγγραφα της ανακρίτριας Κλάπα, προκειμένου να υποστηρίξει ότι οι προφυλακίσεις των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ήταν κυβερνητική απόφαση και έγινε κατόπιν εντολής Σαμαρά.

Συγκεκριμένα, σχολίασε ότι: Η ανακρίτρια Κλάπα είχε υπογράψει τις αποφάσεις προφυλάκισης των βουλευτών Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα από τις 9 Ιανουαρίου, ενώ οι απολογίες ελήφθησαν στις 11 και 12 Ιανουαρίου.

“Αυτά τα έγγραφα αποτελούν νόμιμο αποδεικτικό υλικό και τεκμηριώνουν το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στην σύγχρονη Ιστορία της χώρας μας. Η περίπτωση το έγκλημα να τελέστηκε εκ παραδρομής αποκλείεται, καθώς είναι αδύνατο να κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές το Σάββατο και τρίτη φορά την Κυριακή”.

Τα έγγραφα με τις υπογραφές της ανακρίτριας 

 news247

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.