Χειμωνιάτικα και ατμοσφαιρικά
PARAMUTHENIA MERHΑς κάνουμε ένα μικρό ταξίδι σε χιονισμένες βουνοκορφές και γραφικά χωριουδάκια! Στολισμένα παράθυρα, εκπληκτικά τοπία, έλατα και μοναδική θέα!

Rothenburg ob der Tauber, Γερμανία

Η Rothenburg ob der Tauber είναι μια μεσαιωνική πόλη της Γερμανίας, που στολίζεται κάθε χειμώνα και μαγεύει τους επισκέπτες.

Mt. Buller, Αυστραλία

Το Mt. Buller βρίσκεται στην Αυστραλία! Η περιοχή είναι αγαπητή σε φίλους του σκι και του snowboard – και πώς να μην ήταν, άλλωστε;

El Chaltén, Αργεντινή

Tο El Chaltén μεταμορφώνεται μόλις πέσει χιόνι. Χαμηλές, πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αλλά εκπληκτικά τοπία, για να σου φτιάξει το κέφι!

Queenstown, Νέα Ζηλανδία

Το Queenstown χτίστηκε γύρω από τη λίμνη Wakatipu και η θέα που έχει στα βουνά και στο δάσος κόβει πραγματικά την ανάσα.

Štramberk, Τσεχία

Σαν καρτ ποστάλ, το Štramberk βρίσκεται στην πλαγιά ενός βουνού. Ο μεσαιωνικός πύργος και τα σπιτάκια της περιοχής πραγματικά το κάνουν ένα από τα πιο παραμυθένια μέρη που έχετε δει.

Damüls, Αυστρία

Το Damüls είναι το χιονισμένο μέρος της Ευρώπης. Και αν και έχει μόνο 300 μόνιμους κατοίκους, με 9 μέτρα χιόνι πλήθος σκιέρ καταφθάνουν εκεί τους χειμερινούς μήνες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.