Δεν έχει καταλήξει ακόμα η κυβέρνηση
Proedros DhmokratiasΔεκάδες είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί από χθες το βράδυ για το πρόσωπο που θα προτείνει η κυβέρνηση για την Προεδρία της Δημοκρατίας, ωστόσο όλοι περιμένουν την έκπληξη.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι σήμερα αφορούν σε προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής και της επιστήμης, των Γραμμάτων και της Τέχνης.

Πάντως από το Μέγαρο Μαξίμου δεν υπάρχει καμία διαρροή και καμία πληροφορία που να δείχνει ότι ο πρωθυπουργός και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχουν καταλήξει στον υποψήφιο για το ανώτατο αξίωμα.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι του πρώην επιτρόπου, Σταύρου Δήμα, του πρώην πρωθυπουργού Παναγιώτη Πικραμμένου, ενώ έχει προστεθεί και αυτό του Αλέκου Παπαδόπουλου. Ακόμη στα δημοσιογραφικά γραφεία κυκλοφορεί το όνομα του καθηγητή Δημήτρη Νανόπουλου, του δικαστή Βασίλη Σκουρή, του σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά, αλλά και της Ελένης Γλύκατζη-Αρβελέρ. Επίσης, στο τραπέζι βρίσκεται το όνομα του Νίκου Κωνσταντόπουλο, του Πέτρου Μολυβιάτη, αλλά και του συνταγματολόγου Νίκου Αλιβιζάτου.

newsbeast

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.