ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ – ΜΗΝΑΣ ΑΓΑΠΗΣ, ΜΗΝΑΣ ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ’’
ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣτην ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α’’ επιθυμούμε να μοιραστούμε τη χαρά της προσφοράς, τόσο με όσους στηρίζουν το Σύλλογο μας στα δεκαοκτώ χρόνια της ‘’ζωής’’ του, όσο και με όσους δεν έτυχε να συμπορευτούν μαζί μας στα μικρά ταξίδια αγάπης και προσφοράς, κυρίως στις Άγιες Ημέρες των Εορτών.

Η εκδήλωση Αγάπης των Χριστουγέννων μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε χαμόγελο στα παιδιά που ταλαιπωρούνται, αν και δεν έχουν ίχνος ευθύνης για τη ζοφερή κατάσταση που βιώνουμε, και συμπαράσταση στους μεγάλους που πορεύονται δύσκολα χωρίς να το επιλέξουν. Ως υπεύθυνοι και ευαίσθητοι πολίτες έχουμε χρέος να διεκδικήσουμε το δικαίωμα στην αξιοπρεπή διαβίωση όλων των συμπολιτών μας που δεν έχουν πόρους από πουθενά.
Ας δώσουμε , όσοι μπορούμε ,και μπορούμε πολλοί, τη δυνατότητα στην ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α ‘’ να επισκεφθεί όλα τα σπίτια των Γρεβενών που την περιμένουν . Και την περιμένουν πολλά. Το κόστος ελάχιστο, ένα κουτί γάλα, ένα πακέτο μακαρόνια, ένα κιλό ζάχαρη.
Στα καλάθια της ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ’’ στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ των Γρεβενών, μπορείτε να ανταλλάξετε τρόφιμα αξίας έστω και 1 euro με ένα παιδικό χαμόγελο. Αξίζει να γευτείτε τη χαρά της προσφοράς. Δοκιμάστε το.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.