«Βαριά» η ρήτρα που ζητάει το συνδρομητικό κανάλι για την πρόσφατη διακοπή
novaΣυνάντηση μεταξύ του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου, του γενικού διευθυντή της διοργανώτριας Αρχής, Μιχάλη Αναγνώστου, με δύο εκπροσώπους της Nova, κ.κ. Παπαδόπουλο, Κασκανιώτη έγινε τη Δευτέρα.

Η συζήτηση κινήθηκε φυσικά γύρω από τα χρήματα που αξιώνει το συνδρομητικό κανάλι, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League, λόγω της δεύτερης αναβολής που έγινε στα πρωταθλήματα, μετά την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο. Για την πρώτη δεν υπάρχει δυσαρέσκεια, καθώς αποφασίστηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, μετά τον τραγικό θάνατο του Κώστα Κατσούλη, ύστερα από τα επεισόδια στο Ηρόδοτος-Εθνικός.

Ζητήθηκε το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση, καθώς ισχυρίζεται η Nova ότι έγιναν δύο παραβάσεις. Η πρώτη το ότι δεν διεξήχθη αγωνιστική, καθώς εκτιμάται ότι μπορούσε να γίνει εν τέλει και η δεύτερη το ότι δεν ορίστηκε για το επόμενο διαθέσιμο Σαββατοκύριακο. Δηλαδή, αυτό που πέρασε… 29,30 Νοεμβρίου. Για την κάθε μια από τις δύο περιπτώσεις η Nova ζητάει ενάμιση εκατομμύριο ευρώ. Οπότε συνολικά θέλει τρία εκατομμύρια ευρώ.

Συμφωνία, δεν επετεύχθη μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά είναι πιθανόν να υπάρξει και νέο ραντεβού.

sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.