Η διαφορά ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες
DIADIKTYAKES AGORESΗ διαδικτυακή αγορά άργησε να έρθει στην Ελλάδα, όμως πλέον προτιμάται από πάρα πολλούς χρήστες, καθώς μπορούν να βρουν τα πάντα, πολύ εύκολα και σε πολύ χαμηλές τιμές.

Σύμφωνα με έρευνα του aggeliopolis.gr, που είναι ένα site αγορών, αφού συλλέχθηκαν οι αγοραστικές προτιμήσεις των καταναλωτών για διάστημα 8 μηνών, αποκαλύφθηκε ότι άνδρες και γυναίκες, με την ίδια συχνότητα επισκεψιμότητας στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, αγοράζουν τελείως διαφορετικά προϊόντα από το διαδίκτυο.

Οι άνδρες κάνουν αγορές σχετικές με αυτοκίνητα, ηλεκτρονικά ήδη και διάφορα άλλα gadgets, σε αντίθεση με τις γυναίκες, που αγοράζουν είδη ένδυσης και έπιπλα.

Μάλιστα, πρώτη πόλη σε διαδικτυακές αγορές είναι η Θεσσαλονίκη, ενώ, όπως φάνηκε, οι καταναλωτές προτιμούν τα προϊόντα από δεύτερο χέρι, αφού το 90% τα επιλέγει.

Κάποιες από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες προϊόντων γενικά είναι τα smartphones, οι παιχνιδομηχανές, τα αθλητικά είδη, οι φωτογραφικές μηχανές, τα αυτοκίνητα και οι μηχανές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.