Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τρία εκατομμύρια ζητά η Nova

2 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

«Βαριά» η ρήτρα που ζητάει το συνδρομητικό κανάλι για την πρόσφατη διακοπή
novaΣυνάντηση μεταξύ του προέδρου της Σούπερ Λίγκας, Γιώργου Μποροβήλου, του γενικού διευθυντή της διοργανώτριας Αρχής, Μιχάλη Αναγνώστου, με δύο εκπροσώπους της Nova, κ.κ. Παπαδόπουλο, Κασκανιώτη έγινε τη Δευτέρα.

Η συζήτηση κινήθηκε φυσικά γύρω από τα χρήματα που αξιώνει το συνδρομητικό κανάλι, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League, λόγω της δεύτερης αναβολής που έγινε στα πρωταθλήματα, μετά την επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο. Για την πρώτη δεν υπάρχει δυσαρέσκεια, καθώς αποφασίστηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό, μετά τον τραγικό θάνατο του Κώστα Κατσούλη, ύστερα από τα επεισόδια στο Ηρόδοτος-Εθνικός.

Ζητήθηκε το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ ως αποζημίωση, καθώς ισχυρίζεται η Nova ότι έγιναν δύο παραβάσεις. Η πρώτη το ότι δεν διεξήχθη αγωνιστική, καθώς εκτιμάται ότι μπορούσε να γίνει εν τέλει και η δεύτερη το ότι δεν ορίστηκε για το επόμενο διαθέσιμο Σαββατοκύριακο. Δηλαδή, αυτό που πέρασε… 29,30 Νοεμβρίου. Για την κάθε μια από τις δύο περιπτώσεις η Nova ζητάει ενάμιση εκατομμύριο ευρώ. Οπότε συνολικά θέλει τρία εκατομμύρια ευρώ.

Συμφωνία, δεν επετεύχθη μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά είναι πιθανόν να υπάρξει και νέο ραντεβού.

sport-fm

This entry was posted on Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου, 2014 at 19:41 and is filed under Super League, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply