Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σεκιουριτάδες του ΠΑΟΚ φυλάνε τη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Αριστοτέλους

2 Δεκεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

Σεκιούριτι του ΠΑΟΚ θα φυλούν τη Χριστουγεννιάτικη Πλατεία Αριστοτέλους. Τι δήλωσε ο δήμαρχος Μπουτάρης

PAOKΣτην κριτική που άσκησαν δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης για τον φτωχό χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος κάλεσε για ακόμη μια φορά τους δημότες αλλά και τους καταστηματάρχες να συμβάλουν και οι ίδιοι στον στολισμό της πόλης, καθώς, όπως ξεκαθάρισε, λεφτά δεν υπάρχουν.

«Πηγαίνετε να δείτε πώς είναι η παραλία. Είναι ωραιότατη. Οι καταστηματάρχες έχουν στολίσει τα μαγαζιά. Αν φιλοτιμηθούν οι καταστηματάρχες και στην Τσιμισκή και στη Μητροπόλεως, με το τίποτα μπορεί να γίνει διακοσμημένη πόλη. Ούτε Παρίσι, ούτε Βιέννη βέβαια θα γίνουμε. Δεν μπορούμε» ανέφερε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε:

«Προσπαθούμε να αλλάξουμε την αισθητική της πόλης. Βλέπουμε όλα αυτά τα αγάλματα που έχουμε. Είναι να τα μαζέψουμε όλα μαζί σε ένα σημείο και να τα θαυμάζουμε για την κακογουστιά. Βλέπεις αυτό του Εμμανουήλ Παππά και σε πιάνει αναγούλα».

Ο κ. Μπουτάρης αναφέρθηκε στην Χριστουγεννιάτικη Αγορά που θα στηθεί στην Αριστοτέλους από τη Μητροπόλεως έως την Ερμού και σημείωσε ότι εξασφαλίστηκαν και σεκιούριτι για τη φύλαξη του χώρου. «Εξασφαλίσαμε σεκιούριτι . Είναι δωρεά του ΠΑΟΚ οι σεκιουριτάδες. Είναι μια ευγενική παραχώρηση του ΠΑΟΚ προς τον δήμο».

thestival

This entry was posted on Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου, 2014 at 18:52 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply