ΤΟΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΣτο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, 21 Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού και για τα Εισόδια της Παναγίας, ο Παναγιώτης Ζέρβας με την
“πολυποικιακή” ροζέ παραγωγή του, κατάφερε να περάσει τα σύνορα και να επεκταθεί πέρα των στενών ορίων της πόλης των Γρεβενών.

Ο “Γρεβενίτης” εύφρανε τας καρδίας σύσσωμης της πολιτικής, κοινωνικής και στρατιωτικής ηγεσίας της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα, σε δεξίωση που έλαβε χώρα σε αίθουσα γνωστού εμπορικού κέντρου σε κεντρικό σημείο της πόλης προς τιμήν της ημέρας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πλοίαρχος Λεωνίδας Τσιαντούλας, διαπιστευμένος ΑΚΑΜ στην Ποντγκόριτσα, ύψωσε το ποτήρι του με ροζέ Γρεβενιώτικο οίνο και ευχήθηκε για την ειρήνη και την ευημερία μεταξύ των δύο λαών, της Ελλάδας και του Μαυροβουνίου, δίνοντας το έναυσμα στους καλεσμένους να γευτούν το ελληνικό κρασί με το ρουμπινένιο χρώμα και να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους για να ευχηθούν υγεία, συνεργασία, ανάπτυξη και ευημερία προβαίνοντας παράλληλα σε γευστικές οινικές εξερευνήσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.