Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο “Γρεβενίτης” εύφρανε τας καρδίας σύσσωμης της πολιτικής, κοινωνικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Ποντγκόριτσα…

30 Νοεμβρίου, 2014 by Χρήστος Μίμης

ΤΟΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΗΣ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΣτο πλαίσιο του εορτασμού της ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, 21 Νοεμβρίου, ημέρα εορτασμού και για τα Εισόδια της Παναγίας, ο Παναγιώτης Ζέρβας με την
“πολυποικιακή” ροζέ παραγωγή του, κατάφερε να περάσει τα σύνορα και να επεκταθεί πέρα των στενών ορίων της πόλης των Γρεβενών.

Ο “Γρεβενίτης” εύφρανε τας καρδίας σύσσωμης της πολιτικής, κοινωνικής και στρατιωτικής ηγεσίας της πρωτεύουσας του Μαυροβουνίου, Ποντγκόριτσα, σε δεξίωση που έλαβε χώρα σε αίθουσα γνωστού εμπορικού κέντρου σε κεντρικό σημείο της πόλης προς τιμήν της ημέρας των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο πλοίαρχος Λεωνίδας Τσιαντούλας, διαπιστευμένος ΑΚΑΜ στην Ποντγκόριτσα, ύψωσε το ποτήρι του με ροζέ Γρεβενιώτικο οίνο και ευχήθηκε για την ειρήνη και την ευημερία μεταξύ των δύο λαών, της Ελλάδας και του Μαυροβουνίου, δίνοντας το έναυσμα στους καλεσμένους να γευτούν το ελληνικό κρασί με το ρουμπινένιο χρώμα και να τσουγκρίσουν τα ποτήρια τους για να ευχηθούν υγεία, συνεργασία, ανάπτυξη και ευημερία προβαίνοντας παράλληλα σε γευστικές οινικές εξερευνήσεις.

This entry was posted on Κυριακή, 30 Νοεμβρίου, 2014 at 23:01 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΚΟΣΜΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply