ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΝΤΩΝΑ

Όσοι δεν την γνώριζαν από τον χώρο του αθλητισμού, την έμαθαν απότ ις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο φετινό Dancing with the stars απ’ όπου δυστυχώς αποχώρησε νωρίς.


Η πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής, Μορφούλα Ντώνα στην πρόσφτατη συνέντευξη της στο Εγώ Weekly μίλησε για την απογοήτευση που ένιωσε όταν δε μπορούσε να κάνει όπως ήθελε αυτό που αγαπούσε πολύ και για την άσχημη κατάσταση που επικρατούσε.

«Μετάνιωσα που δεν είχα τη δύναμη να επιβληθώ σε κάποιους ανθρώπους του αθλητισμού και της ομοσπονδίας και δεν συνέχισα την καριέρα μου μέχρι το 2004, όπως ήταν η επιθυμία μου. «Οι λόγοι που μου προέβαλαν για να σταματήσω ήταν ότι δεν ήμουν σωστή στις υποχρεώσεις μου. Μου έλεγαν για παράδειγμα “δεν έχεις χάσει πέντε κιλά, έχεις χάσει μόνο τρία”. Βέβαια, όλες οι αθλήτριες έχουν βιώσει μια παρόμοια εμπειρία κάποια στιγμή στην καριέρα τους. Κανένας τότε από εκείνους τους παράγοντες δε με βοήθησε. Δε χρεώνω την ευθύνη σε εκείνους, απλά εγώ δεν ήμουν τόσο δυνατή ώστε να παλέψω για να μείνω» ισχυρίστηκε.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε πως παρ όλο που δούλεψε στην Εθνική χωρίς να αμοίβεται και κατάφερε να φέρει πολλές διακρίσεις, την έδιωξαν γιατί υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι σε καίριες θέσεις οι οποίοι καταστρτέφουν τον αθλητισμό για να εξυπηρετούν τα συμφέροντας τους όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Μακάρι να υπάρξουν νέα κορίτσια στη ρυθμική να ανεβάσουν το άθλημα πιο ψηλά σε διεθνές επίπεδο. Το εύχομαι γιατί υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά. Στον ενάμιση χρόνο που ήμουν προπονήτρια στην Εθνική Ομάδα, κατάφερα να φέρω επιτυχίες, οι οποίες δεν υπήρχαν τα τελευταία δέκα χρόνια στο χώρο της ρυθμικής γυμναστικής» συμπλήρωσε η γνωστή αθλήτρια.

tff

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.