ueatro 6Tην Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014, το 2ο Γυμνάσιο Γρεβενών, για την εκδήλωση μνήμης στην επέτειο του Πολυτεχνίου, δημιούργησε ένα σύνθετο θεατρικό δρώμενο βασισμένο στο έργο του Θωμά Μενεξέ: “Εμένα με νοιάζει” .

Στην παράσταση, που δόθηκε στην αίθουσα “Πέτρος Σιούλης” στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Γρεβενών και που θα δείτε πιο κάτω, συμμετέχουν οι μαθητές και μαθήτριες:

Καραφυλλίδης Μιχάλης –> κ.Βαγγέλης
Μπέλτσιου Γεωργία –>κα Αφροδίτη
Μπαρμπαρούσης Ιωσήφ –>κ. Ανδρέας
Λαμπρακάκη Ράνια –> κα Μυρτώ
Μίμης Γιάννης –> κ.Παναγιώτης
Ρόβας Δήμος –> Πέτρος
Ντόνα Λάιου Μαρικού –> Έλλη

Αφηγητές- Δημοσιογράφοι: Μαρίνα Παππά και Βασίλης Γκόλιας
Αφηγήτριες- Κυρίες: Ελένη Καραγιάννη και Μαριάνθη Κοζόνη
Αφηγητές- Φοιτητές: Γεωργία Πενλίδου και Αθανάσιος Βασιλόπουλος
Αφηγητής- συνείδηση του κ.Βαγγέλη: Διόνυσος Παπαδόπουλος
Κορίτσια που αποτίνουν φόρο τιμής στους νεκρούς του Πολυτεχνείου: Βάια Ζέρβα, Δήμητρα Καραλιόλιου, Ελπίδα Κοντογιάννη, Ελευθερία Κώττα.
Μαθητές -Φοιτητές, από τη Β Τάξη: Γιάννης Αποστόλου, Εστιάνα Αγκόλλι, Αθανάσιος Βασιλόπουλος, Γιάννης Βασιλόπουλος, Νίκος Γιαννόπουλος, Νίκος Καραμήτρος, Ανέστης Κιβρόγλου, Αλέξανδρος Κουρέλλας, Σταύρος Κυριακίδης, Φωτεινή Ντάγκα, Κυριάκος Παναγιωτίδης, Γεωργία Πενλίδου, Γεωργία Πιτένη, Εύα Γιάκου, Σεμπαστιάνα Λέσι, Μιγκένα Κούκα, Ιωάννα Γκιόνι, Χαρά Καλαμπούκα.

Οι διοργανωτές, ευχαριστούν το Γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών Ευάγγελου Σημανδράκου για την παραχώρηση της αίθουσας, τον τεχνικό Βασίλη Σκόδρα για την πολύτιμη βοήθειά του και τον συνάδελφό τους Μιχάλη Μιχαλόπουλο που είναι παντού παρών.

Οι υπεύθυνες καθηγήτριες: Ζέτα Δαλαμπή, Ρωξάνη Λάιου και Βάσω Τζιούγκρα.

Απολαύστε τα παιδιά:



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.