basketΗ ΑΕΛ είναι μόνη πρώτη και θέλει πάρα πολύ να παραμείνει εκεί και μετά τον εκτός αγώνα της με την Νίκη Βόλου μην δίνοντας έτσι στην Καστοριά την ευκαιρία να την πλησιάσει με ενδεχόμενη νίκη της απέναντι στην Μεταμόρφωση Βόλου.

Πάντως ο Αίολος Αστακού θα κάνει ότι μπορεί περισσότερο για να κερδίσει την Καρδίτσα και να πλησιάσει και πάλι την κορυφή(έχει και έναν αγώνα λιγότερο) ενώ στην πρώτη τετράδα θα προσπαθήσει να παραμείνει και το Αγρίνιο επικρατώντας εντός έδρας της Μελίκης.

Δύο συνεχόμενα στραβοπατήματα ήταν αρκετά για τον Ηρακλή Κοζάνης και δεν είναι διατεθειμένος να υποστεί και τρίτη, αυτή την φορά, στον εκτός έδρας αγώνα με την μαχητική Σιάτιστα.

Έδεσσα και Πρωτέας Γρεβενών είναι μέχρι στιγμής οι μοναδικές ομάδες που δεν γεύτηκαν την γλυκιά γεύση της νίκης και στο τέλος της αναμέτρησης αυτό θα αλλάξει για μια από τις δύο ενώ και στους Διόσκουρους Κοζάνης ελπίζουν να αλλάξει η τύχη τους και να επιστρέψουν στις νίκες κερδίζοντας την Βόνιτσα εντός έδρας

Tο πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, διαιτητές και κομισάριοι:

ΔΑΚ Έδεσσας 18.00 Πανεδεσσαϊκός-Πρωτέας Γρεβενών Τριανταφυλλίδης-Αγραφιώτης (Ελευθεριάδης)
ΔΑΚ Αγρινίου 17.00 Αγρίνιο-Μελίκη Κουτσοδήμος-Νάστος (Κωστής)
ΔΑΚ Κοζάνης 17.00 Διόσκουροι-Βόνιτσα Γαζέτας-Μαραθιώτης (Κηπουρίδης)
Καστοριάς 18.00 Καστοριά-Μεταμόρφωση Βόλου Κοϊμτζόγλου-Πετανίδου (Βόντζας)
Σιάτιστας (Νέο) 18.00 Σιάτιστα-Ηρακλής Κοζ. Μαντήλας-Ζιώγας (Μερτζάνης)
Βόνιτσας 17.00 Αίολος Αστακού-Καρδίτσα Ρίζος-Πετρόπουλος (Ρόζης)
Ν. Ιωνίας Μαγν. 18.00 Νίκη Βόλου-Λάρισα 1964 Ξέρας-Καρακώστας (Μόρφη Γ)


infobasket

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.