«Δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα – Παραμένω ενεργός πολίτης»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΨΥΧΑΡΗΣΩς «βόμβα» έσκασε η είδηση της παραίτησης του βουλευτής Α΄ Αθηνών της ΝΔ κ. Ανδρέας Ψυχάρη, προκαλώντας αίσθηση και συζητήσεις μεταξύ των βουλευτών.

Ενώ η ονομαστική ψηφοφορία για τα κόκκινα δάνεια των επιχειρήσεων και την νέα ρύθμιση των οφειλών προς την εφορία βρισκόταν σε εξέλιξη και αφού ψήφισε αποχώρησε από την Βουλή, ενώ συνεργάτης του μοίρασε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες την ανακοίνωση παραίτησής του από το βουλευτικό αξίωμα.

Σε αυτήν ο κ. Ψυχάρης αναφέρει:

«Αποφάσισα σήμερα να υποβάλλω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα.

Έπειτα από προβληματισμό μηνών, διαπίστωσα ότι δεν αξίζει να υπηρετώ άλλο ένα πολιτικό σύστημα που αδυνατεί να συνεννοηθεί ακόμη και για τα αυτονόητα.

Όταν εισήλθα για πρώτη φορά στην Βουλή το Μάιο του 2012, πίστευα ότι εντάσσομαι σε μια ομάδα πολιτικών στελεχών που μπορούν να συζητούν για τα προβλήματα της χώρας με σεβασμό του ενός προς τον άλλον και που εργάζονται από κοινού για την σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της χώρας.

Έπειτα από δυόμισι χρόνια, διαπιστώνω ότι είμαι απλά ρομαντικός.

Ευχαριστώ τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά για την ευκαιρία που μου έδωσε να συμμετάσχω στις εκλογές του 2012 με τους συνδυασμούς του κόμματός μας.

Αποχωρώ από το πολιτικό σκηνικό, αλλά παραμένω ενεργός πολίτης, που θα διεκδικεί και θα μάχεται για να βελτιωθεί το βιοτικό επίπεδο των ελλήνων, αλλά και η εικόνα του πολιτικού συστήματος που θαμπώνει όλο και περισσότερο τον τελευταίο καιρό.

Ανδρέας Στ. Ψυχάρης»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.