Νεοσύστατη επιχείρηση

ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΟΡΝΕΙΑΚρατικά κεφάλαια τα οποία προορίζονταν για τη στήριξη νεοσύστατων εταιρειών χορηγήθηκαν σε ιστότοπο «μόνο για ενήλικες», ο οποίος καλούσε τους χρήστες του να κατεβάζουν σκληρό πορνό, παραδέχτηκαν αξιωματούχοι του κρατιδίου της Βαυαρίας.

Ο ιστότοπος, ο οποίος φιλοξενούσε ερασιτεχνικά πορνογραφικά βίντεο, φέρεται να επιχορηγήθηκε με πενταψήφιο ποσό.

Σύμφωνα με τις βαυαρικές αρχές, οι ιδιοκτήτες του είχαν απευθυνθεί σε μια ανεξάρτητη υπηρεσία, την Bayern Innovativ, στην οποία είχε ανατεθεί η διανομή της κρατικής βοήθειας.

Η πρόταση η οποία της υποβλήθηκε, για τη δημιουργία ενός ιστοτόπου που θα αγόραζε και θα πουλούσε ερασιτεχνικές ταινίες πορνό ήταν νόμιμη, με βάση τη γερμανική νομοθεσία, αρκεί οι χρήστες να ήταν άνω των 18 ετών.

Οι αξιωματούχοι παραδέχτηκαν ότι οι ιδιοκτήτες του ιστότοπου κέρδισαν την επιχορήγηση για τις νεοσύστατες εταιρείες τον Νοέμβριο του 2012. Η κυβέρνηση, διευκρίνισαν, δεν είχε τη δυνατότητα να παρέμβει στη λειτουργία της Bayern Innovativ και τις αποφάσεις που λάμβανε όσον αφορά τους δικαιούχους των επιχορηγήσεων.

Η Bayern Innovativ απέφυγε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση από το Γερμανικό Πρακτορείο.

 

protothema

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.