Ειδήσεις από την Δυτική Μακεδονία
φλωρινα ναρκωτικα
Την Τετάρτη(12-11-2014) το μεσημέρι στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας συνέλαβαν έναν  30χρονο, για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών καθώς και κατοχή βεγγαλικών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκαν έρευνες, παρουσία δικαστικού λειτουργού, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου και σε τρεις οικίες που διατηρεί ο 30χρονος στη Φλώρινα και στη Θεσσαλονίκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:
• ποσότητα κάνναβης καθαρού βάρους διακοσίων δεκατεσσάρων (214) γραμμαρίων,
• μικροποσότητα ηρωίνης,
• είκοσι (20) σπόροι κάνναβης,
• σύνεργα χρήσης κάνναβης (μία ζυγαριά ακριβείας, τέσσερις τρίφτες, πέντε πίπες) και
• πέντε (5) κροτίδες

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Δύο συλλήψεις στη Φλώρινα και στα Γρεβενά για μέθη

οδηγηση εν μεθηΤην Τετάρτη (12-11-2014) το βράδυ και την Πέμπτη (13-11-2014) τις πρώτες πρωινές ώρες στη Φλώρινα και στα Γρεβενά, αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Φλώρινας και του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων, συνέλαβαν δύο άτομα 41 και 38χρονών αντίστοιχα, γιατί κατελήφθησαν να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης.

Οι δυο συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κ.κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Φλώρινας και Γρεβενών αντίστοιχα.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου για κλοπή και απάτη σε ΑΤΜ στην Κοζάνη

ΑΤΜΤην Τετάρτη (12-11-2014) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κοζάνης, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου, για κλοπή και απάτη με υπολογιστή στην Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, o 24χρονος την 13-10-2014 εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο 26χρονος αποχώρησε από κατάστημα Τράπεζας, έχοντας αμελήσει να παραλάβει την κάρτα ανάληψης χρημάτων από το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (Α.Τ.Μ.), αφαίρεσε από το λογαριασμό του προαναφερόμενου το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500€).

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Εξιχνιάστηκε κλοπή στο Βελβεντό Κοζάνης- Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 61χρονης

ΧΡΥΣΕΣ ΛΥΡΕΣΤην Τετάρτη (12-11-2014) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σερβίων, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 61χρονης, για κλοπή.

Ειδικότερα, την 11-11-2014 και πρωινές ώρες η 61χρονη, με το πρόσχημα της πώλησης ειδών οικιακής χρήσης, μπήκε στο σπίτι μιας 57χρονης το Βελβεντό Κοζάνης και με τη μέθοδο της απασχόλησης, της αφαίρεσε εφτά  χρυσές λίρες χρυσοχοείου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων και η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σύλληψη εννέα ατόμων για παράνομη αλιεία στις λίμνες Ζάζαρη και Χειμαδίτιδα του Νομού Φλώρινας

ΦΛΩΡΙΝΑ - ΛΙΜΝΕΣΤην Τετάρτη (12-11-2014) το μεσημέρι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας, στο πλαίσιο ερευνών για την καταπολέμηση της παράνομης δραστηριότητας της αλιείας, στην λίμνη Ζάζαρη του Νομού Φλώρινας, πέντε Έλληνες υπήκοοι 32,61,33,67 και 66 χρονών, για άσκηση παράνομης δραστηριότητας αλιείας.

Ταυτόχρονα, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, στην λίμνη Χειμαδίτιδα του Νομού Φλώρινας, ακόμη τέσσερις επίσης Έλληνες 42,45,41 και 61 χρονών, για άσκηση παράνομης δραστηριότητας αλιείας.

Συνολικά κατασχέθηκαν:
• πέντε ξύλινες βάρκες, οι οποίες αποδόθηκαν στη συνέχεια με μεσεγγύηση στους ιδιοκτήτες τους και
• ένα καλάμι μήκους 3,5 μ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.