Απόψε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
PANATHINAIKOSΗ φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού τελείωσε την Πέμπτη, με την εντός έδρας ήττα από την Αϊντχόφεν, και πλέον στρέφει την προσοχή του στην ελληνική πραγματικότητα.

Αρχής γενομένης από το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, οι «πράσινοι» θέλουν να αφοσιωθούν στους εν Ελλάδι στόχους τους και να παλέψουν για να για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της Σούπερ Λίγκας (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η μεγαλύτερη απουσία για τον Γιάννη Αναστασίου είναι η απουσίες του Κάρλος Ζέκα, αλλά θα προσπαθήσει να βρει λύσεις για να καλύψει την απουσία του Πορτογάλου χαφ.

Την «πράσινη» εστία θα υπερασπιστεί ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχεις τους Τριανταφυλλόπουλο, Κουτρουμπή, Σίλντενφελντ και Νάνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μέντες, με τους Δώνη και Μπούι εσωτερικούς μέσους.

Πιο μπροστά θα παίξουν οι Ατζαγκούν και Πράνιτς, ενώ ο Μπεργκ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Κότσαρης, Κλωναρίδης, Λαγός, Μπαϊράμι, Καρέλης, Ντίνας, Μπούρμπος και Πέτριτς.

Προϊστορία

Μόλις μία νίκη μετράει ο Παναθηναϊκός στους τελευταίες πέντε αγώνες στην έδρα του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς έχουν τέσσερις νίκες και μία ήττα, η οποία ήταν στις 30 Οκτωβρίου (με σκορ 1-3). Συνολικά, οι «ασπρόμαυροι» έχουν 34 νίκες, 13 ματς έχουν λήξει ισόπαλα και 18 έχουν κερδίσει οι «πράσινοι».

Τα τελευταία πέντε ματς

17/05/2014 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-0
06/10/2013 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-1
17/03/2013 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2-0
10/05/2012 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-0
30/10/2011 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 1-3

 sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.