Με μία μόνο προϋπόθεση
XWRISMENOS AYSTRALOSΟ Jordan Axani είχε κλείσει εισιτήρια για να γυρίσει τον κόσμο μαζί με την κοπέλα του, την Elizabeth Gallagher, τον Μάρτιο. Μόνο που… χώρισαν.

Κι έτσι, το όνειρό του για 18 μέρες σε 4 χώρες του κόσμου με την αγάπη του βρίσκεται στον αέρα. Θα πήγαιναν στη Νέα Υόρκη, στο Μιλάνο, στην Πράγα και στο Παρίσι.

Τελικά όμως έμεινε με το εισιτήριο στο χέρι και δεν μπορεί να αλλάξει καν το όνομα στο δεύτερο εισιτήριο, για να πάει με κάποιον άλλο.

Ζητά, λοιπόν, μια κοπέλα από τον Καναδά, για να την πάρει μαζί του – αρκεί να τη λένε Elizabeth Gallagher…

Ο Jordan έγραψε τον πόνο του στο Reddit και ελπίζει. «Δεν θέλω τίποτα από εσάς, ούτε σχέση, ούτε ναρκωτικά, ούτε να βγούμε selfies, απλά θέλω παρέα».

«Μπορούμε να κάνουμε παρέα και να δούμε όμορφα πράγματα του κόσμου – ή και ο καθένας μόνος του. Αρκεί να μην πάνε τζάμπα τα χρήματα του εισιτηρίου». Το ταξίδι ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου. Και σας πληροφορούμε, ότι έχει ήδη βρει αρκετές υποψήφιες με αυτό το ονοματεπώνυμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.