Όσα αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗΚαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Ελεονώρα Μελέτη.

Λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής «#hashtag», η παρουσιάστρια μίλησε για το νέο της ξεκίνημα, αλλά και για τον εκκεντρικό της χαρακτήρα.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε αρχικά για τις επιθέσεις που δέχεται στο twitter: «Κάποιους τους μπλοκάρω. Εγώ το twitter δεν το βλέπω επαγγελματικά. Δεν το έχω χρησιμοποιήσει για να προωθήσω κάτι. Απαντάω, κάνω διαλόγους, γιατί να σου πω κάτι; Έχω το προφίλ μου, ενοχλώ κανέναν; Όποιος θέλει, είναι ανοιχτό και μπορεί να μπει να μου γράψει. Όταν γράφεις γενικώς και αορίστως κάτι, το γράφεις για να με προσβάλλεις και μου το κάνεις και mention, με βάζεις να το δω, τα θέλει ο ποπός σου. Αφού τα θέλει ο ποπός, θα σου απαντήσω».

Στη συνέχεια της συνέντευξης που παραχώρησε μίλησε και για τη σχέση της με το αντίθετο φύλο και είπε: «Ειδικά με τους άντρες δεν μπορώ, αν δεν πω την ατάκα. Με τους άντρες είμαι πιο τσαμπουκάς. Από ό,τι φαίνεται δεν με αντέχει και κανένας, διαφορετικά…. Υπήρξαν κάποιοι που με την υπομονή τους με χτυπούσαν στο φιλότιμο και έτσι εγώ χαλάρωνα. Αλλά έχει υπάρξει περίπτωση να πω “εγώ αυτά δεν τα σηκώνω” και όταν κατάλαβε ότι το εννοώ, καταλήξαμε στο ότι δεν θα κάνουμε…χωριό».

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη τι θα παρακολουθήσει το τηλεοπτικό κοινό στις επόμενες εκπομπές που θα προβληθούν από το «Ε»: «Χόρεψα σε στριπτιτζάδικο κανονικά, μεταμφιεσμένη και μπροστά σε κοινό. Είχα βάλει μια περούκα μαύρη με κοντά μαλλιά… Δύο παρατηρητικοί πήγαν στον ιδιοκτήτη και ρώτησαν “Συγγνώμη, η Μελέτη ήταν αυτή;”. Μάλλον, όμως, με είχαν δει όταν έμπαινα πριν πάω να ετοιμαστώ. Εκεί ένιωσα χάλια, ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Σταμάτησα το γύρισμα και είπα στον Θέμη “αυτό δεν παίζει, δεν θέλω εγώ”. Ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Μετά, όμως, ήρθα σε επαφή με τα κορίτσια και είδα πως όταν κάνουν αυτό το πράγμα νιώθουν υπέροχα. Στο πεζοδρόμιο είχα πολύ καλή παρέα μαζί μου. Είχα βγει μαζί με μια καλλιτέχνιδα, την Τάνια Κέλλυ. Είναι μία από τις πρωταγωνίστριες στις “Κούκλες”, είναι καλλιτέχνης. Δεν μπορούσα να πάρω μια κοπέλα που εκδίδεται, γιατί δεν θα ήθελε προφανώς να μιλήσει μπροστά στην κάμερα. Επειδή η συγκεκριμένη έχει πολλές στον κύκλο της που κάνουν αυτό το πράγμα, ήθελα κάποιον που θα μπορούσε να μου δείξει κάποια πράγματα, αλλά να ‘χω και μια ασφάλεια. Ήμουν προστατευμένη υπό την έννοια πως ήξερα ότι δεν θα μου την πέσουν. Είχε φροντίσει με το να ενημερώσει ότι δεν έρχεται κάτι καινούριο ώστε να εκτοπίσει και να εγκατασταθεί».

Τέλος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να δημιουργήσει την δική της οικογένεια και είπε: «Αν θα έμενα έγκυος, θα το κρατούσα. Αν θα το έκανα, βέβαια, θα το έκανα πολύ πιο δύσκολα τώρα, παρά πριν λίγα χρόνια. Στα 22 μπορεί και να σου έλεγα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Τώρα, μπορώ να σου πω “ΟΚ κι αν δεν παντρευτώ και δεν κάνω οικογένεια”. Ξέρεις τι δεν αντέχω; Το να κάνω λάθος επιλογή… Δεν μου έχω πολλή εμπιστοσύνη. Ίσως δεν έχω γνωρίσει έναν άνθρωπο που θα μου γεννά την ασφάλεια και τη σιγουριά για να προχωρήσω σε κάτι τέτοιο. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να είμαι με αρκετά μεγαλύτερο άντρα. Σήμερα ένας άντρας 40 χρονών μου φαίνεται μεγάλος για μένα… Πρόσεχε, είμαι 36! Εμένα το 40 μού βγάζει έναν άντρα έτοιμο για οικογένεια… Το 36-37 μού αρέσει. Αν είναι δυο χρόνια μικρότερος, δεν έχω πρόβλημα. Έχω υπάρξει και με πολύ μικρότερο άντρα, ήταν οκτώ χρόνια μικρότερος. Ξεχνιέται όμως, αν και ο άλλος είναι ψιλομάγκας. Μου την έχει πέσει και ακόμα μικρότερος. Όταν με ρώτησε αν θέλω να βγούμε, απάντησα: “Βεβαίως. Ξέρω ότι την Παρασκευή παίζει ο Μάικ ο Φασολάκης στο Βεάκειο. Αν θες, πάμε”. Αλλά όταν μπαίνεις στη ρουτίνα του ζευγαριού, ξεχνιέται. Όταν το αρσενικό υπερισχύει, ξεχνιέται. Αλλά τώρα είμαι μόνη μου… Δεν έχω και χρόνο να μην είμαι μόνη μου. Πού να τον βρω; Δεν έχω και πρόβλημα που είμαι μόνη μου».

πρώτο θέμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.