πρωτεας 2Στον Βόλο ταξιδεύει σήμερα η ομάδα των Γρεβενών όπου θα αντιμετωπίσει την Νίκη Βόλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου (Βορρά) της Γ Εθνικής κατηγορίας. Εκεί ο Πρωτέας θα επιδιώξει την 1η της νίκη.

Η ομάδα του Βόλου του Βασίλη Καραΐσκου θέλει να εκμεταλλευθεί την έδρα της στο φετινό Πρωτάθλημα και να συνεχίσει με νίκες, μετά την επικράτηση επί της Βόνιτσας την 2η αγωνιστική.

Σύμφωνα με τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ,  η  κυανόλευκοι είναι έτοιμοι και θέλουν να αφήσουν πίσω τους την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στη Μελίκη και την ήττα με 78-72 αλλά και τις ατυχίες του συγκεκριμένου ματς (οι ενοχλήσεις του Τζίνη στη μέση) και να διατηρήσουν το αήττητο στην έδρα τους. Ο κόουτς της Νίκης θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του για τον σημαντικό αυτό αγώνα, με μία επιφύλαξη για τον βασικό πλέι- μέικερ της ομάδας, Γιώργο Τζίνη, όπου θα είναι απόφαση της τελευταίας στιγμής το αν θα αγωνιστεί ή όχι.

Καραΐσκος: «Ματς – τελικός»

Ο προπονητής των κυανόλευκων, Βασίλης Καραΐσκος, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ δήλωσε για τον σημερινό αγώνα πως: «Είναι ένα δύσκολο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε εάν θέλουμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να παραμείνουμε στην κατηγορία. Τα παιδιά είναι έτοιμα. Το μόνο πρόβλημα είναι οι ενοχλήσει του Γιώργου Τζίνη, ο οποίος δεν προπονήθηκε καθόλου όλη την εβδομάδα και θα περιμένουμε μέχρι την ώρα του αγώνα για να δούμε αν θα μας βοηθήσει. Θα είναι μία πολύ σημαντική απουσία εάν δεν τα καταφέρει».

Διαιτητές θα είναι οι κ.κ. Καλέσης- Χατζηχαρίσης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής και οι διαιτητές:

ΔΑΚ Αγρινίου 15.00 Αγρίνιο – Μεταμόρφωση Β. – Κωνσταντινίδου – Τσακαλογιάννης (Αθανασίου)

Βόνιτσας 17.00 Αίολος Αστακού – Μελίκη – Καραλής – Μαυρατζάς (Μάρκου)

ΔΑΚ Εδεσσας 17.00 Πανεδεσσαϊκός – Βόνιτσα – Μανιός – Μαραθιώτης (Δεπούδης)

Ν. Ιωνίας. 18.00 Νίκη Βόλου – Πρωτέας – Γρ. Καλέσης – Χατζηχαρίσης (Τσοπουρίδης)

Βελβεντού 18.00 Διόσκουροι Κοζ.- Σιάτιστα – Νάκας – Ζιώγας (Κηπουρίδης)

Καστοριάς 18.00 Καστοριά – Ηρακλής Κοζ. – Τζιοπάνος – Δαμίγος (Μερτζάνης)

Αλκαζάρ 18.00 Λάρισα 1964 – Καρδίτσα – Δημάδης – Μυσιρλής (Παπαδημητρίου)


Η Βαθμολογία

Θ. Ομάδα Β.

1. Ηρακλής Κοζάνης 6
2. ΑΕΛ 6
3. Αίολος Αστακού 6
4. Μεταμόρφωση 5
5. Καστοριά 5
6. Μελίκη 5
7. Σιάτιστα 5
8. Διόσκουροι Κοζάνης4
9. Αγρίνιο 4
10. Καρδίτσα 4
11. Νίκη Βόλου 4
12. Πρωτέας Γρεβενών 3
13. Πανεδεσσαϊκός 3
14. Βόνιτσα 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.