ΑΕΚΜε δύο γκολ στις καθυστερήσεις, η ΑΕΚ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να φύγει νικήτρια από τη Ριζούπολη με 2-1 επί του Αχαρναϊκού, για την 4η αγωνιστική της Β’ Εθνικής κατηγορίας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 26′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιέσιτς και λάθος του Ανέστη.

Η Ένωση ανέτρεψε το σκορ, αρχικά στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Ντακόλ, μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνταλου και στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με πλασέ από κοντά του Μπρέσεβιτς. Και οι δύο σκόρερ είχαν περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης, όταν μεγάλη μερίδα οπαδών της ΑΕΚ επιχείρησε να εισέλθει μέσα χωρίς εισιτήριο. Από τη χρήση χημικών, η ατμόσφαιρα έγινε αποπνικτική και μέσα στο γήπεδο, αφού είχε ξεκινήσει το ματς, με αποτέλεσμα ο διαιτητής Φώτης να αναγκαστεί να το διακόψει στο 14′ για περίπου ένα δεκάλεπτο, μέχρι να καθαρίσει ο αέρας.

Το ματς διεκόπη δύο φορές και στις καθυστερήσεις, όταν σημειώθηκαν τα γκολ και οπαδοί της Ένωσης εισήλθαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Γεωργέας, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος (70′ Μπρέσεβιτς), Κορδέρο, Ανάκογλου (62′ Ντακόλ), Πλατέλλας (55′ Ζόριτς), Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Στον 2o (Βόρειο) όμιλο, η Λαμία πήρε το τρίποντο μέσα στις Σέρρες επί του Εθνικού Γαζώρου και βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Καρδίτσα πέρασε νικηφόρα μέσα από την Άμφισσα με νίκη επί του Φωκικού, ενώ ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει αύριο τον Αιγινιακό στην Πιερία και θέλει τη νίκη για να είναι η μοναδική ομάδα με το τέσσερα στα τέσσερα στον Βορρά.
Σε αγώνες για την 4η αγωνιστική στον 1ο όμιλο της Β’ εθνικής κατηγορίας, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα – πατήστε στα links για τις περιγραφές των αγώνων μέσω του flnews.gr:

Επισκοπή – Ηρακλής Ψαχνών 2-0
Αλιμος – Παναιγιάλειος 0-0
Πανηλειακός – Χανιά 0-3
Αχαρναϊκός – ΑΕΚ 1-2
Παναχαϊκή – Ερμιονίδα 3/11
Καλλιθέα – Απόλλων Σμύρνης 3/11
Ρεπό: Φωστήρας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ. ΒΑΘ.

1. ΑΕΚ 4 12
2. Παναιγιάλειος 4 7
. Χανιά 4 7
4. Απόλλων Σμύρνης 3 6
5. Ερμιονίδα 2 4
. Αχαρναϊκός 4 4
. Άλιμος 4 4
. Ηρακλής Ψαχνών 4 4
. Επισκοπή 2 4
10. Παναχαϊκή 1 3
11. Καλλιθέα 3 1
. Πανηλειακός 4 1
13. Φωστήρας 3 0

H πλήρης βαθμολογία μέσω του ww.flnews.gr

Σε αγώνες για την 4η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της Β’ εθνικής κατηγορίας, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα – πατήστε στα links για τις περιγραφές των αγώνων μέσω του flnews.gr:

Λάρισα – Πιερικός 2-0
Εθνικός Γαζώρου – Λαμία 0-1
Φωκικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-2
Αγροτικός Αστέρας – Ολυμπιακός Βόλου 1-1
Απόλλων Καλαμαριάς – Τύρναβος 3/11
Αιγινιακός – Ηρακλής 3/11
Ρεπό: Ζάκυνθος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΑΓ. ΒΑΘ.

1. Λαμία 10
2. Ζάκυνθος 9 -3αγ.
. Ηρακλής 9 -3αγ.
. Λάρισα 9
5. Πιερικός 4
. Αιγινιακός 4 -3αγ.
. Ολυμπιακός Βόλου 4
. Αναγέννηση Καρδ. 4 -3αγ.
9. Εθνικός Γαζώρου 2 -3αγ.
. Φωκικός 2 -3αγ.
11. Τύρναβος 1 -3αγ.
. Απόλλων Καλαμαριάς 1 -3αγ.
. Αγροτικός Αστέρας 1

H πλήρης βαθμολογία μέσω του ww.flnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.