Αυτά είναι τα καταλύματα που προκαλούν τρόμο στους επισκέπτες τους

STOIXEIWMENA 3ENODOXEIAΑν πιστεύατε πως τα φαντάσματα βρίσκονται μόνο στις ταινίες τρόμου, κάνετε λάθος. Στα ξενοδοχεία που θα δείτε, όπως τα παρουσιάζει ο γνωστός ταξιδιωτικός οργανισμός TripAdvisor με βάση τα σχόλια των επισκεπτών του, υπάρχουν  πνεύματα εγκλωβισμένα στα δωμάτια που εμφανίζονται όταν η νύχτα πέσει. Τουλάχιστον στη φαντασία των επισκεπτών τους.

Πολλά από τα παρακάτω ξενοδοχεία δεν λειτουργούν πλέον, ενώ άλλα διαθέτουν τους χώρους τους για ξενάγηση σε περίεργους επισκέπτες. Μερικά πάλι παραμένουν ακόμη ενεργά.

Δείτε τη λίστα του με τα ποιο  στοιχειωμένα ξενοδοχεία, όπως τα παρουσιάζει το TripAdvisor.

STANLEY

Το ξενοδοχείο βρίσκεται βρίσκεται 6 μίλια μακριά από τον εθνικό δρυμό των βραχωδών όρεων (Rocky Mountains) λίγο έξω από το Κολοράντο και έγινε ευρέως γνωστό μέσα από την ταινία του Στάνλεϊ Κιούμπρικ “Η Λάμψη”, με πρωταγωνιστές τον Τζακ Νίκολσον και τη Σέλεϊ Ντιβάλ. Μέχρι σήμερα θεωρείται ένα από τα  «στοιχειωμένα» μέρη της Αμερικής και δεν είναι λίγοι εκείνοι που ισχυρίζονται ότι έχουν παρατηρήσει παράξενες «κινήσεις» στους χώρους του ξενοδοχείου, κυρίως στην αίθουσα χορού, ενώ πελάτες του ξενοδοχείου ισχυρίζονται πως έχουν δει άτομα μέσα στην νύχτα να στέκονται ακίνητα και να τους κοιτούν και μετά να εξαφανίζονται. Άτομα από το προσωπικό της κουζίνας ισχυρίζονται πως έχουν ακούσει φωνές και ήχους από την αίθουσα, ενώ άλλοι ισχυρίζονται πως έχουν ακούσει ήχους από πιάνο στην άδεια αίθουσα.Οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου πιστεύουν ότι το φάντασμα στο ξενοδοχείο είναι η ίδια η σύζυγος του Freelan O. Stanley, η οποία υπήρξε πιανίστρια.

QUEEN MARY

Το κρουαζιερόπλοιο «Queen Mary» αποσύρθηκε το 1967 και μετατράπηκε σε ξενοδοχείο στην Καλιφόρνια καταλαμβάνοντας μια θέση ανάμεσα στα πιο στοιχειωμένα μέρη στον κόσμο. Επισκέπτες υποστηρίζουν πως έχουν δει το φάντασμα μιας «κυρίας στα λευκά» στο σαλόνι του πλοίου, στην πρώτη θέση έναν άντρα ντυμένο με ρούχα από την δεκαετία του ’30 καθώς και φαντάσματα παιδιών να στοιχειώνουν την πισίνα του πλοίου με πιο γνωστό το πνεύμα της Jackie, ενός νεαρού κοριτσιού που έσπασε το λαιμό της καθώς έκανε βουτιά στην πισίνα.

Η καμπίνα Β340 παραμένει κλειστή και κανείς δεν μπορεί να την επισκεφτεί αφού οι περίεργοι θόρυβοι που ακούγονται από μέσα, τρομάζουν ακόμη και το προσωπικό του ξενοδοχείου!

Υπάρχουν ακόμη μαρτυρίες για το φάντασμα ενός ναύτη που κυκλοφορεί φορώντας την μπλε στολή του. Στην κουζίνα ακούγονται οι φωνές του μάγειρα που βρήκε φριχτό θάνατο από βασανιστήρια! Η πιο στοιχειωμένη περιοχή του πλοίου είναι το μηχανοστάσιο όπου ένας 17χρονος ναύτης παγιδεύτηκε ενώ προσπαθούσε να αποφύγει μια φωτιά.

BALLYGALLY

Με μια γρήγορη ματιά κάποιος θα ένιωθε γοητευμένος από την ομορφιά του γαλλικού chateau του Ballygally στην Ιρλανδία, που χτίστηκε το 1625 όταν εγκαταστάθηκε εκεί η οικογένεια Shaw. Η ιστορία θέλει την σύζυγο Isobel να αυτοκτόνησε πηδώντας από ένα παράθυρο, για να γλιτώσει από τον αργό θάνατο που της είχε επιβάλει ο σύζυγος της. Η γυναίκα απάτησε τον σύζυγο της και εκείνος με τη σειρά του αποφάσισε να τη κλειδώσει σε ένα από τα δωμάτια και να την αφήσει χωρίς φαγητό και νερό. Από τότε λέγεται ότι το πνεύμα της Lady Isobel επέστρεψε στο κάστρο και αρέσκεται στο να… διασκεδάζει με τους επισκέπτες του – πιάνοντας κουβέντα μαζί τους ή χτυπώντας τους την πόρτα.

Δείτε εδώ τη συνέχεια της λίστας με τα πιο τρομακτικά ξενοδοχεία

 Fortunegreece

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.