ΠΑΟΜε την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και έχοντας 5 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων ο Παναθηναϊκός επικράτησε με της πολωνικής Τουρόβ και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στην φετινή Ευρωλίγκα.

Παρουσία 10.000 φίλων του, ο… νέος Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο και επικράτησε σχετικά άνετα της πολωνικής Τουρόβ.

Παρά το γεγονός πως Διαμαντίδης και Μποχωρίδης φορτώθηκαν γρήγορα με φάουλ, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να προηγηθεί ακόμα και με 14 πόντους.

Ο αρχηγός των “πρασίνων” έπαιξε για μόλις 15 λεπτά, ωστόσο η πολύ καλή δουλειά των Παππά, Σλότερ και Μπλουμς δεν άφησε να φανεί το κενό του.

Με ηγέτη τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, Κόλινς, οι Πολωνοί προσπάθησαν να επιστρέψουν στο ματς και κατάφεραν προς το τέλος του ματς να μειώσουν στους δύο πόντους. Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο η εμπειρία του Διαμαντίδη και η συγκέντρωση των παικτών του Ιβάνοβιτς έφεραν στον Παναθηναϊκό την πρώτη του νίκη στην φετινή Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 18-14, 42-35, 68-59, 84-77

Παναθηναϊκός (Ντ. Ιβάνοβιτς): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 16, Μποχωρίδης 2, Γιάνκοβιτς 13, Φώτσης 3, Παππάς 16, Διαμαντίδης 2, Γκιστ 7 (6ρ.), Μπατίστα 10 (7ρ.), Διαμαντάκος, Μπλουμς 11, Ράιτ 4.

Τουρόβ (Μ. Ραΐκοβιτς): Κόλινς 23 (9ρ.), Κούλιγκ 17 (7ρ.), Κιλίνσκι 10, Καρόλακ, Γιαραμάζ 3, Γκοσποντάρεκ, Βισνιέφσκι, Μολντοβάνου 5, Νίκολιτς, Τέιλορ 9, Ζιγκεράνοβιτς 10.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.