ΣΕΡΒΙΑ - ΑΛΒΑΝΙΑΑπίστευτα πράγματα έγιναν στο Σερβία-Αλβανία. Αφότου ο Μίτροβιτς κατέβασε σημαία των φιλοξενούμενων που έσερνε… τηλ/νο αεροπλανάκι, ακολούθησαν συμπλοκές, εισβολές οπαδών και οριστική διακοπή του ματς

Tο μπαρούτι που μύριζε από πριν το Σερβία-Αλβανία δυστυχώς… εξερράγη. Και μάλιστα για μια απίστευτη αφορμή.

Στο 41′ του φορτισμένου αγώνα (εξαιτίας των διαφορών που έχουν οι δυο χώρες από τον πόλεμο του Κοσσυφοπεδίου) ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο πέρασε πάνω απ’ το γήπεδο σέρνοντας μια σημαία της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας».

Κάτι που μπορεί κανείς να καταλάβει πόσο απρόσμενο ήταν -απ’ τη στιγμή που είχε απαγορευτεί η μετακίνηση οπαδών, ενώ η Αστυνομία είχε ανακοινώσει ότι θα συλλαμβάνει όποιον Αλβανό επεδίωκε να προσεγγίσει το στάδιο.

Τα έκτροπα ωστόσο δεν άρχισαν όταν πέρασε η σημαία, αλλά όταν ο Στέφαν Μίτροβιτς πήδηξε, την έπιασε και την κατέβασε. Μια κίνηση που εξαγρίωσε παίκτες της Αλβανίας κι έφερε γενικότερη σύρραξη στον αγωνιστικό χώρο -όπου γρήγορα άρχισαν να εισβάλλουν και οπαδοί.

Υπό την πίεση των γεγονότων λοιπόν και χωρίς καμία εγγύηση ότι τα πνεύματα θα κατευναστούν και ότι για κάποια άλλη αφορμή δεν θα ξεσπάσουν ξανά ταραχές, ο Άγγλος διαιτητής Άτκινσον πήρε αρχικά τις ομάδες στ’ αποδυτήρια και κατόπιν αποφάσισε την οριστική διακοπή του ματς.



sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.