ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΟ Δήμος Γρεβενών λαμβάνοντας υπόψη τη δυσμενή οικονομική συγκυρία που διέρχεται η πατρίδα μας και τη δυσμενή οικονομική κατάσταση πολλών συμπολιτών μας, παράλληλα με τις υπάρχουσες κοινωνικές δομές (Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνική Ιματιοθήκη) φιλοδοξεί να ιδρύσει, σε συνεργασία με το τμήμα της Κοινωνικής Πρόνοιας, Κοινωνικό Φροντιστήριο. Σκοπός είναι να συμμετάσχουν μαθητές που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν φροντιστηριακά μαθήματα.

            Για να επιτύχει αυτή η προσπάθειά χρειάζεται η συνδρομή και η εθελοντική προσφορά όλων μας. Καλούμε λοιπόν όσους καθηγητές μέσης εκπαίδευσης, συνταξιούχους, νέους πτυχιούχος καθώς και τα φροντιστήρια της πόλης μας που θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους να δηλώσουν συμμετοχή.

Όσοι μαθητές και νέοι, ηλικίας 12 μέχρι 18 ετών θέλουν να παρακολουθήσουν μαθήματα στο Κοινωνικό Φροντιστήριο καλούνται να υποβάλλουν την επισυναπτόμενη αίτηση, συνοδευόμενη από το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα στο Γραφείο Σχολικών Επιτροπών (Δευτέρα- Πέμπτη 9.00-11.00).

Πληροφορίες: Νικολακόπουλος Κωνσταντίνος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας: 6947566932, Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών: 6948949503.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΔΑΣΤΑΜΑΝΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.