Μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ

ΜΠΑΡΤΖΩΚΑΣΤην παραίτηση του από τον πάγκο του Ολυμπιακού υπέβαλε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, στην συνάντηση που είχε με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.

Το κλίμα που υπήρχε προς το πρόσωπο του έλληνα τεχνικού ήταν πολύ βαρύ μετά και την ήττα των «ερυθρόλευκων» από τον Παναθηναϊκό στο, άδειο, ΟΑΚΑ που σήμανε και τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το κύπελλο Ελλάδος.

Έτσι οι ισχυροί άντρες του Ολυμπιακού έκαναν δεκτό το αίτημα και έτσι στον αγώνα της Κυριακής στον πάγκο της ομάδας θα κάτσει ο Μίλαν Τόμιτς.

Παράλληλα, αμέσως αρχίζει και η διαδικασία της αντικατάστασης του, με κυριότερους υποψήφιους τους Φώτη Κατσικάρη και Σάσα Τζόρτζεβιτς, χωρίς βέβαια να σημαίνει πως είναι μόνο αυτοί…

«Οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει», δήλωσε μετά την παραίτηση του

«Είναι κάποιες στιγμές που στη ζωή σου οφείλεις να γίνεσαι η αλλαγή που θέλεις να έρθει. Και για μένα, μια τέτοια στιγμή έφτασε σήμερα, δυο χρόνια και κάτι από την μέρα που ξεκίνησε η συνεργασία μου με τον Ολυμπιακό.

Ήταν μια σχέση η οποία ποτέ δεν υπήρξε μόνο επαγγελματική. Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που τα συναισθήματα τα οποία βίωσα ήταν τόσο έντονα. Όσο μεγάλη ήταν η χαρά και η υπερηφάνεια στις μεγάλες νίκες, ακόμη μεγαλύτερη ήταν η στενοχώρια στις ήττες.

Το σίγουρο είναι ότι εργάστηκα με πίστη , αφοσίωση και κυρίως την πεποίθηση ότι κάθε απόφασή μου ήταν για το καλό της ομάδας. Αυτό άλλωστε πρέπει να είναι το μοναδικό κριτήριο για όποιον έχει την τιμή να υπηρετεί έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός.

Θέλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω πρώτα και πάνω απ’ όλα την οικογένεια Αγγελόπουλου για την εμπιστοσύνη ,την στήριξη και τις συνθήκες που μου παρείχαν, όλους τους παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκα για όσα καταφέραμε και όσα δεν καταφέραμε, τους συνεργάτες μου από το προπονητικό αλλά και το διοικητικό επιτελείο για την συνέπεια και εργατικότητά τους και τέλος τους φιλάθλους που μας συμπαραστάθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Ειλικρινά πιστεύω ότι η φετινή ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες και υψηλές προδιαγραφές που μπορούν να την οδηγήσουν στις επιτυχίες που δικαιούται.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, όπως την εκφράζουν οι πρόεδροι με τον δύσκολο αλλά έντιμο τρόπο που έχουν διαλέξει».


Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κόουτς σε ευχαριστούμε»

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, έκαναν την ακόλουθη δήλωση μετά την λύση της συνεργασίας με τον Έλληνα τεχνικό, Γιώργο Μπαρτζώκα.

«Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη συνεργασία μας», είπαν αρχικά οι «ισχυροί άνδρες» της ΚΑΕ και συνέχισαν: «Τα δυο τελευταία χρόνια είχαμε τη χαρά να έχουμε στον πάγκο της ομάδας μας έναν άξιο προπονητή, έναν άνθρωπο με ήθος και αρχές, ο οποίος προσέφερε πολλά στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό μπάσκετ.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τον πρώτο Έλληνα προπονητή που κατέκτησε την Ευρωλίγκα και κορυφαίο προπονητή στην Ευρώπη το 2013, πανηγυρίσαμε την ιστορική Back2Back κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης παίζοντας το μπάσκετ που ονειρευόμαστε.

Οι μαγικές στιγμές που ζήσαμε θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό όλων των Ολυμπιακών.

Κόουτς σε ευχαριστούμε!

Παναγιώτης & Γιώργος Αγγελόπουλος»

δολ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.