Στο Δικέφαλο εξετάζουν τη συμφωνία Τρόικας-Κυβέρνησης για τα ληξιπρόθεσμα χρέη
SAVVIDISΠέρα από το αμιγώς αγωνιστικό, το οποίο είναι υπό την επίβλεψη του Άγγελου Αναστασιάδη, στον ΠΑΟΚ παρακολουθούν διακριτική και τις εξελίξεις των συζητήσεων της Κυβέρνησης με την Τρόικα για την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων χρεών στο Δημόσιο.

Εκείνο που προκύπτει από το οικονομικό ρεπορτάζ είναι ότι οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία– σε μία προσπάθεια να μπει άμεσα ρευστό στα Ταμεία – οι οφειλέτες να πληρώσουν σε δόσεις (με παράλληλη μείωση των προστίμων ή προσαυξήσεων).

Εκείνο που προβλέπει η συμφωνία Κυβέρνησης-Τρόικας είναι η εφάπαξ καταβολή του ποσού ή η αποπληρωμή του σε 12 δόσεις, με τη μείωση να αγγίζει μάλιστα το 90%.

Κάτι ανάλογο, όμως, είχε προτείνει στις επαφές που είχε με το Υπουργείο Οικονομικών και ο Ιβάν Σαββίδης για τα χρέη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου είναι έτοιμος να προχωρήσει, εφόσον προχωρήσει η συγκεκριμένη λύση.

Όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας ή τα μέσα της επόμενης θα υπάρξουν θα τελειώσει η συγκεκριμένη υπόθεση, αν και θα υπάρξουν κάποιες μικροαλλαγές στην κατ’ αρχήν συμφωνία των δύο πλευρών.

 sport-fm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.