Οι γιατροί του νοσοκομείου στην πόλη Χόντα της Κολομβίας ήρθαν αντιμέτωποι με ένα εξαιρετικά παράδοξο περιστατικό. Μια 22χρονη κοπέλα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο παραπονούμενη για ισχυρούς πόνους στο στομάχι, όμως οι γιατροί δε θα μπορούσαν με τίποτα να φανταστούν ποια ήταν η αιτία του πόνου.

UGEIAΤελικά ο πόνος φάνηκε να οφείλεται σε μια πατάτα που είχε φυτρώσει μέσα στον κόλπο της 22χρονης κοπέλας. Η μητέρα της είχε προτείνει την ανορθόδοξη «μέθοδο αντισύλληψης» προκειμένου να μη μείνει έγκυος.

Όταν οι γιατροί ανακάλυψαν την πατάτα, αυτή είχε ήδη βγάλει ρίζες μέσα στον κόλπο της κοπέλας.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα του διαδικτυακού ειδησεογραφικού πρακτορείου Colombia Reports, η νεαρή ασθενής δήλωσε στους γιατρούς πως η μητέρα της την παρότρυνε να χρησιμοποιήσει κατ’ αυτόν τον τρόπο την πατάτα ώστε να αποφύγει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Οι γιατροί κατάφεραν να αφαιρέσουν επιτυχώς την πατάτα και δεν παρατηρήθηκαν περαιτέρω βλάβες στα γεννητικά όργανα της 22χρονης.

Το παράδοξο περιστατικό έφερε στο προσκήνιο τα κενά στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των νέων στην Κολομβία, με την Κολομβιανή Υπουργό Υγείας Maria Eugenia Rosselli να τονίζει πως η ελλιπής ενημέρωση των νέων της χώρας οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι δε συζητούν τέτοια θέματα ανοιχτά με τους γονείς τους.

onmed

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.